gratis webscan voor een website als verkoopkanaal
je website inzetten als verkoopkanaal? Meer dan duizend mensen weten al hoe
gratis e-book voor dé basis van een succesvolle blog
Sluit je aan bij de duizenden mensen die het effect van deze 7 geheimen al ervaren
marketing en contentmarketing kalender
trek de beste klanten aan, vergroot je vindbaarheid, zichtbaarheid en naam als merk

Je tekst en marketing uitbesteden voor groeiende opbrengsten 

Pokon is hét bloei- & groeimiddel. Pokon voor je bedrijf betekent ondernemen zoals jij wilt. Een groeiende omzet genereren, vrijheid ervaren en jouw business vormgeven rond jouw missie en visie. 

Je wilt dat ik (met jou) je bedrijf in volle bloei zet met tekst en de marketing daaromheen via bij voorbeeld een abonnement, strippenkaart of afgesproken tarief.

Van Vondel txt SchrijfacademieVan Vondel txt Schrijfacademie 

Pokon kun je ook in huis halen door een korte workshop of een online traject te volgen. Kies wat past bij jouw budget, tijd en kennisniveau. Een greep uit het aanbod van de Schrijfacademie:

  • Leer zelf je reclameboodschap te schrijven voor je website, flyer en advertentie, waarmee je daadwerkelijk klanten aantrekt
  • Of focus je op winst halen uit de zelfgeschreven teksten voor je website: je homepage, aanbodpagina’s en Over Ons. Inclusief SEO (vindbaarheid in Google)
  • Leer blogs schrijven als beginner of gevorderde en trek zo steeds betere klanten aan
  • Zoom in op een deelonderwerp, zoals hoofdzoektermen met veel concurrentie en hoe je toch goed gevonden wordt, je oude content opnieuw gebruiken om in minder tijd uitstekende leads te genereren of de benodigdheden die van je website een verkoopkanaal te maken
  • In de Schrijfacademie vind je zelfs gedegen opleidingen voor mensen, die professioneel copywriter of blogger willen worden.

Alle trajecten zijn momenteel online. Daarnaast mag je rekenen op mijn volledige ondersteuning en feedback. Ik wil dat jij ervaart wat het geleerde doet met jouw business. Daarom reik ik je alles aan wat jij nodig hebt voor daadwerkelijk groeiende resultaten.

Het aanbod wisselt, dus houd de Schrijfacademie in de gaten.

Wil jij pokon voor je bedrijf?

Spar eens over jouw mogelijkheden.

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching