7 Geheimen voor een kei van een blog

7 geheimen voor een kei van een blogDit gratis e-book geeft je de 7 belangrijkste factoren voor een succesvolle blog. De 7 krachtigste ook. En relatief eenvoudige.

Ik houd van simpele systemen. Jij waarschijnlijk ook. Ondernemen is immers al ingewikkeld genoeg.

Een tipje van de sluier: hoe jij je blog schrijven moet, behoort níet tot een van de 7 belangrijkste factoren voor een kei van een blog.

Het e-book was jarenlang populair en hielp destijds duizenden werknemers, ondernemers en vakgenoten van mij vooruit. Een paar jaren geleden besloot ik echter, dat hij niet langer voldeed aan de huidige ontwikkelingen en ik haalde hem offline.

Ik krijg echter nog weleens de vraag of ik het e-book 'nog ergens heb.' Dus ik besloot hem nieuw leven in te blazen. En de titel zo te laten, omdat hij nog altijd voldoet: de 7 Geheimen voor een Kei van een Blog.

Zelfs wanneer je het e-book voor jouw kei van een blog jaren geleden hebt gedownload, dan geeft de vernieuwde versie je opnieuw inspiratie en motivatie om je blog en daarmee je bedrijf stevig op de kaart te zetten. En te zorgen dat de mensen die je wilt bereiken, nauwelijks meer om je heen kunnen.

 

Schrijf je onderstaand in voor het gratis e-book de 7 Geheimen voor een Kei van een Blog

 

 

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching