Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt’

Tekst & marketing uitbesteden

Koppie copy, een bloeiende blog en markante marketing om dat ene doel te bereiken. En voor de winst

De organisatie die de Reumawalk op touw zet. Elk jaar opnieuw. Het bedrijf dat een nieuw circulair systeem ontwikkelt. Het samenwerkingsverband van eenpittige coaches en behandelaars, dat mensen helpt lekker in hun vel te komen en te blijven via alternatieve geneeswijzen. En bedrijven en instellingen die fair trade produceren en handelen, voedselverspilling tegengaan, oplossingen zoeken voor het plasticprobleem, diabetes, klimaatverandering, enzovoort.

Het zijn stuk voor stuk organisaties die opereren vanuit een bijzondere doelstelling. En dat vraagt om een andere invulling van zowel hun (wervende) tekst als de marketing daaromheen. En daarvoor kloppen ze bij mij aan om hun wervende tekst, blog en andere content en de marketing daaromheen uit te besteden.

Meer dan alleen omzet genereren

Omzet genereren is cruciaal.
Maar ook … De zoektocht naar samenwerkende partners en financierders begint. Bewustwording kweken staat voorop. Dat vraagt om een groeiend netwerk, bestaand uit potentiële klanten, ingangen en mensen met ingangen.
Hier draait het om meer dan geld verdienen alleen. 

Je (commerciële) tekst en de marketing daaromheen uitbesteden?

Wil jij met je product of dienst de mens en/of de wereld gezond maken? Dan heb jij (wervende) tekst en marketing nodig die inspireren en motiveren om mee te doen. Die je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten. Waarmee je een naam als autoriteit opbouwt. Én die stimuleren tot verkoop.

Voor de beste resultaten combineer ik copy (wervende tekst), content (het delen van je kennis en kunde, zoals je blog) en marketing voor je. 

neem contact met mij op

‘Mijn website, blog en advertorials stralen eindelijk de juiste boodschap uit. Dat was geen gemakkelijke klus, bleek toen ik andere tekstschrijvers inschakelde, maar Esther begrijpt direct wat ik wil’ 

Renata Vermeulen/1Door

‘Mijn website komt goed terug in de googleresultaten en trekt interessante klanten’ 

Erik van Veen/SLIMR IT

‘Onze blog en nieuwsbrief genereren serieus meer klanten. Binnen en net over de grens’

Brenda Baart/Decoration

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching