Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Tekst & marketing uitbesteden

Koppie copy, een bloeiende blog en markante marketing om dat ene doel te bereiken. En voor de winst

De organisatie die de Roparun op touw zet. Elk jaar opnieuw. Het bedrijf dat een nieuw circulair systeem ontwikkelt. Het samenwerkingsverband van eenpittige coaches en behandelaars, dat mensen helpt lekker in hun vel te komen en te blijven via alternatieve geneeswijzen. En bedrijven en instellingen die fair trade produceren en handelen, voedselverspilling tegengaan, oplossingen zoeken voor het plasticprobleem, diabetes, klimaatverandering, enzovoort. Het zijn stuk voor stuk organisaties die opereren vanuit een bijzondere doelstelling. En dat vraagt om een andere invulling van zowel hun (wervende) tekst als marketing. 

Ja, dat systeem moet verkocht. En er moeten genoeg deelnemers zijn die geld ophalen voor het goede doel. En cliënten om de samenwerking gezond te houden. Geld verdienen is dus cruciaal.

Maar ook... Supermarkten en voedselverwerkers moeten aanhaken en wat over is afgeven. Financiering en partners zijn nodig om het circulaire systeem de wereld over te krijgen. En alternatieve geneeswijzen mogen naar de voorgrond. Dat vraagt om een groeiend netwerk, bestaand uit potentiële klanten, ingangen en mensen met ingangen.
Hier draait het om meer dan geld verdienen alleen. 

Dus heb jij, net als zij, een bijzonder initiatief of innovatieve oplossing? Of volg jij een missie? Dan heb jij (wervende) tekst en marketing nodig die inspireren en motiveren om mee te doen. Én stimuleren tot verkoop.

Voor de beste resultaten combineer ik copy (wervende tekst), content (het delen van je kennis en kunde, zoals je blog) en marketing voor je. Zonder marketing is je tekst immers enkel een boodschap. Tekst staat namelijk stil en zwijgt. En zonder aantrekkelijk boodschap is je strategie enkel een plan. Ze hebben elkaar nodig om daadwerkelijk je beste potentiële klanten en stakeholders te bereiken.

‘Mijn website, blog en advertorials stralen eindelijk de juiste boodschap uit. Dat was geen gemakkelijke klus, bleek toen ik andere tekstschrijvers inschakelde, maar Esther begrijpt direct wat ik wil’ 

Renata Vermeulen/1Door

Tekst uitbesteden aan de copywriter 

Wanneer heb jij offline of online copy nodig?

Je zoekt een offline en/of online copywriter als je wilt dat je product of dienst uitstekend verkoopt. Wanneer je bij geschikte partijen aan tafel wilt komen. En jij meer aanhangers en ambassadeurs nodig hebt om je speciale doel verder te verspreiden.  

Een copywriter schrijft jouw wervende teksten (copy). Online, zoals webtekst (inclusief vindbaarheid (SEO)), mailingen of een facebookadvertentie. En offline als in je brochure, een persbericht in de krant of advertentie in een vakblad.
Tekst die niet overhaalt, maar overtuigt en het vertrouwen van je doelgroep(en) wint.

Dat is precies wat ik doe. Ik help je bovendien deze boodschap actief onder de aandacht te brengen bij degenen die juiste mensen.

‘Mijn website komt goed terug in de googleresultaten en trekt interessante klanten’ 

Erik van Veen/SLIMR IT

Blog en andere content uitbesteden aan een contentmarketing expert?

Wanneer heb je een blogger (ghostwriter) nodig?

Je blog heeft een speciale functie op je website.

Wil jij:

 1. naamsbekendheid opbouwen als merk (branding) en deskundige in jouw vak?

 2. dat partijen die jou verder helpen of met wie jij wilt samenwerken je opmerken en serieus nemen?

 3. direct contact hebben met de mensen in je doelgroep, zodat je steeds gemakkelijk inspeelt op hun behoefte en wensen?

 4. deze mensen een stap verder helpen, laagdrempelig?

 5. hen laten voelen dat ze jou nodig hebben als ze een echte oplossing willen?

 6. gericht sturen op welke klanten en partijen jij aantrekt?

 7. verkopen zonder direct te verkopen?

 8. gemakkelijk verkopen?

Contentmarketing draait om wederzijds kennismaken en kennis delen, zodat mensen laagdrempelig proeven aan de kennis en kunde die jij in huis hebt. Een blog volstaat vaak, gekoppeld aan een groeiende e-maillijst. Ik schrijf of redigeer je blog. Samen zorgen we dat deze de juiste mensen bereikt. En dat hij aanslaat. Vanuit je blog creëren we gemakkelijk andere content waar nodig.

‘Onze blog en nieuwsbrief genereren serieus meer klanten. Binnen en net over de grens’

Brenda Baart/Decoration

Marketing uitbesteden via een abonnement

Je hebt een uitvoerbare, effectieve marketingstrategie nodig wanneer:

 • jij een groeiwens hebt

 • je het roer omgooien wilt (met een onderdeel van je bedrijf, zoals een nieuw product)

 • de bedrijfsresultaten tegenvallen of je moeite hebt met de verkoop van je aanbod of je idee

 • jij serieus aan de ondernemersweg timmert en nu ‘zomaar wat doet.’

Wil jij je marketing als een geoliede machine laten lopen? Een machine, die enkel onderhoud nodig heeft om de juiste klanten te werven? Neem dan contact op voor een voordelig, overzichtelijk marketingabonnement, dat bij jou past.

‘In de bouwsector is het niet gemakkelijk manoeuvreren, zeker niet met innovatieve ideeën, maar zij kan via de inzet van marketing mensen aan het denken zetten. Ze brengt focus, denkt mee en vooruit.’

J. Jansen van Galen/JeeVeeGee/Klant en Bouw

Van Vondel txt - voor koppie copy, een bloeiende blog en markante marketing

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching