Vitaz – sport & massage: webscan & webredactie, acquisitiebrief

Inge Schouwenaars kwam af op het aanbod van Van Vondel txt om de tekst van de nieuwe aankomende website, www.vitaz-utrecht.nl, te screenen. Zij had zelf de teksten verzorgd en vroeg zich hoe ze deze professioneler in kon steken. Van Vondel txt heeft haar webteksten gescand vanuit de dienstverlening (massages), het doel (klanten werven) en de doelgroep (B2C en B2B) op boodschap, toon, taal, invalshoek en dergelijke. De uitkomsten zijn telefonisch uitgebreid doorgesproken, zodat Inge de adviezen goed verwerken kon. In het vervolg verzorgt Van Vondel txt meer tekst van Vitaz, beginnend met een acquisitiebrief.

Dit vindt Inge Schouwenaars van Vitaz van onze dienst:

‘Teksten schrijven heb ik nooit vervelend gevonden, maar goede teksten schrijven is echt een vak apart. Voor mijn vernieuwde website heeft Esther de teksten gecontroleerd en gecorrigeerd. Ook heeft ze als haar input gegeven over hoe teksten en opmaak op haar overkomen als nieuwe lezer van de website. Dat is prettig en verhelderend, want zelf kijk je soms te lang naar je eigen product.

Esther is to-the-point, vriendelijk en efficiënt in haar manier van werken. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en zal zeker vaker gebruik maken van haar expertise.’


Esther van Vondel

Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching