De beste klanten werven, terwijl jij ruimte hebt om te doen wat jij wilt

VIP-programma Copy 10 x Beter

Je trekt te weinig of de verkeerde klanten. De wens om meer mensen te helpen is zo groot, dat je hem kunt proeven! Maar het lukt niet hen te bereiken. Of hen aan jou te binden.
Je dromen en wensen schuif je steeds voor je uit en de vraag of en hoe het anders kan, spookt geregeld door je hoofd. Je beseft dat het begint bij naamsbekendheid en bereik opbouwen, maar… hoe vertaal je jouw hulp in een boodschap die raakt? En hoe bereik je de juiste mensen?

Je verdwijnt in de middenmoters als je zo doorgaat, terwijl jij meer in huis hebt. Het thuisfront moppert, want je wilde toch vrijheid? Af en toe krijg je het goedbedoelde advies om gewoon een baan te zoeken.

Je bedrijf online en offline stevig op de kaart zetten lijkt moeilijk in een tijd dat mensen marketingmoe zijn. En de regels steeds veranderen.

Ik schrijf ‘lijkt,’ want het kan wel!

Wat als jij de juiste mensen bereikt en raakt, zou jij dan willen leren hoe?
Ja?
Dan is dit VIP-programma voor jou.

Ik heb het meegemaakt. Om mijn bedrijf te laten groeien, ging ik mijzelf voorbij. Uiteindelijk moest ik de groei zelfs afremmen. Ik herstelde langzaam en Van Vondel txt groeide weer, maar ik had het weer net zo druk als voor mijn ziekte. En dat wilde ik niet meer. Het was tijd om slim in plaats van hard te werken. In de afgelopen jaren ontwikkelde ik een eenvoudig en handzaam systeem, waarmee ik de juiste klanten trek. Een systeem, dat ik nu ook inzet bij deze klanten.  

Het afgelopen jaar heb ik de verschillende schakels verfijnd. In die tijd ben ik van een bijna 80- naar een 40-urige werkweek gegaan, terwijl Van Vondel txt doorgroeide. Ik kan vakantie nemen en ‘nee’ zeggen tegen opdrachten. En ik ben er nog niet, want ik werk toe naar een werkweek, waarin ik ruimte heb om mijn roman eindelijk af te schrijven.

Esther van Vondel, eigenaar Van Vondel txt

Referentie Copy 10 x Beter van Cinda RaaphorstReferentie Copy 10 x Beter van Cinda Raaphorst

‘Als je slim wilt werken heb je ijzersterke copywriting nodig. Klanten kun je niet verleiden met laffe teksten. Bij Esther vond ik de expertise en kennis om in een korte tijd sterke teksten te schrijven, maar nu vanuit een heldere, stevige basis én met een plan. En dat begon nagenoeg met het herontdekken van mijn doel en doelgroep, mijn aanbod, onderscheidend vermogen en mijn personal branding. Samen zorgden we dat die vlekkeloos op elkaar aansloten.
Esther maakt het verschil tussen aanmodderen en een serieuze business opbouwen, lekker ondernemen en lekker leven. Enkel jouw juiste klanten willen investeren in jouw hoog geprijsde aanbod. Esther kent die route op haar duimpje. Dankzij haar trek ik sneller de juiste klanten aan. Waardoor ik met plezier heel goed verdien. En ik kan doen wat ík wil.’


Cinda Raaphorst – Magazine Queen en eigenaresse
Rebelheart in Business Academy

‘Hoe lang loopt dit traject?’

Dit traject loopt 3 tot 6 maanden en is altijd maatwerk.
De resultaten ervan ervaar je echter nog jarenlang. Je staat elke dag op met dat inspirerende gevoel om ervoor te gaan, je bankrekening is je vriend en jouw gevoel van vrijheid groeit.

‘Hoe starten we?’

Dit programma is op maat. De stappen zijn echter dezelfde.
Om goed te starten krijg jij een *één-op-één VIP-dag met mij, waarin we de fundering van jouw bedrijf neerzetten. Jij voelt vaste grond onder de voeten!

Deze fundering vormt de basis voor alle teksten.
Jij krijgt alle templates, stappenplannen en opdrachten die jij nodig hebt om je verkopende teksten te schrijven. Ja, inclusief SEO en dus de vindbaarheid van je webpagina’s. Dit zijn handige hulpmiddelen, die je ook na het programma naast je teksten houden kunt.

De laatste stap nemen we door in de tweede *een-op-een VIP-dag: het maken van een strategie, plan en planning, waarmee jij de juiste mensen daadwerkelijk bereikt met je fantastische, zelf geschreven boodschap. Tekst staat immers stil en zwijgt. De actie om onder de aandacht te komen bij je doelgroep ligt daarom bij jouzelf.

* Zo lang de coronamaatregelen gelden, plannen we hiervoor 2 dagdelen online via MS Teams.

Ik begeleid je elke stap op jouw weg via MS Teams. Zo ontvang je mijn persoonlijke feedback en tweewekelijkse begeleidings- en focussessies. Loop je tussentijds vast? Geen probleem. Dan plannen we een coach call.

Het programma is zo ingericht, dat jij vanaf de eerste VIP-dag resultaat ervaart!

 

‘Welke resultaten mag ik verwachten?’

  • referentie Copy 10 x BeterJij trekt gemakkelijker de allerbeste klanten en/of gaat samenwerkingsverbanden aan met mensen en organisatie die bij jouw missie passen. Dat geeft jou meer ruimte voor zaken die momenteel blijven liggen, doelen die je oppakken wilt of die ene grote wens of belofte die je nu steeds voor je uitschuift…
  • … zónder tijdrovende marketing, vruchteloze verkoopgesprekken,  gratis brainstormsessies en vrijblijvende diensten-op-proef. Reken maar eens uit hoeveel tijd je overhoudt wanneer dat allemaal wegvalt. Waar je kosten bespaart. En tijd overhoudt voor… 
  • Jij voelt de vrijheid om te ondernemen zoals jij wilt. En dat werkt door in je privéleven
  • Jouw investering verdien je herhaaldelijk terug
  • Je hoeft geen copywriter meer in te huren. Dat scheelt een behoorlijke investering.

    Ondernemen wordt gemakkelijker en je streeft je doelen en dromen gericht na. Sommige deelnemers verdubbelen hun omzet in het eerste jaar na dit programma. En blijven groeien daarna. Bedenk wat dat resultaat zou betekenen voor jou.

    Wil jij weten of dit traject bij jou past? Plan dan een telefonische afspraak met mij. Hierin kun je al je vragen kwijt en maken we kennis. Aan het eind bepaal jij of dit voor jou is en doe ik een voorstel als je interesse hebt.

‘Is het VIP-programma Copy 10 x Beter geschikt voor mij?’

Dit traject is geschikt voor als jij de ambitie hebt om door te groeien en zelfs door het groeiplafond heen te breken en in vrijheid te ondernemen. Als jij gelooft dat dat mogelijk is. En jij investeren wilt in de toekomst van je bedrijf. En in de jouwe. Voor als jij gecommitteerd bent, tijd inplant, open minded bent en ervoor gaat. Er is bovendien een klik nodig met mij en mijn manier van werken: onze vakgebieden voegen we samen, met ieder zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. De communicatielijnen zijn kort. Om zeker te zijn dat dit traject bij je past en te bepalen wat jij nodig hebt, plannen we eerst een telefonisch consult.

Wat is je investering?

Je investering ligt tussen 597 en 1.497 euro per maand, exclusief 21% btw, inclusief eventuele reis- en huurkosten locatie en eten en drinken aldaar. Je betaalt dus in 3 tot 6 termijnen, afhankelijk van de duur van jouw op-maat-programma. 
Betaal je ineens, dan krijg je 5% korting.

Even proeven, voordat je je besluit neemt

Momenteel volgen 2 mensen een 6-maandentraject. Omdat ik nog slechts 2 plaatsen heb in dit programma, plan je eerst een telefoongesprek met mij. 

 

bel mij

‘Het beste aan Esther is, dat ze allround is. De teksten steekt ze in op basis van een aanbod dat glashelder is en tot in de punten en komma’s past bij de doelgroep. Ze weet bovendien hoe je naamsbekendheid opbouwt, snel en simpel. Esther is een kei in omdenken. In een paar vragen vielen alle kwartjes. Ik had mijn salesteksten in no time staan daarna. Ik vroeg om een langer traject, omdat ik mijn contentmarketing erin mee wilde nemen. Dat kon.’

Cinda

Voordat jij je aanmeldt…

Cinda en Erinn hebben het spits afgebeten. Op basis van hun feedback sleep ik het programma verder fijn, zodat jij het maximale uit het programma haalt.

De inhoud van het traject is maatwerk. Het lesmateriaal maak ik op maat waar nodig en is inclusief alle compleet verzorgde VIP-dagen, werkboeken, videotrainingen, checklists, templates, feedback en tussentijdse sessies.

Die investering haal je er minimaal 2 x uit in het eerste jaar. Samen zorgen we, dat je nog jaren voortborduren kunt met dit programma en alle vaardigheden die je leert, zodat die groei doorzet. En jij toewerkt naar de vrijheid die jij wilt.

Wil jij weten of dit traject bij jou past? Plan dan eerst een telefonisch intakegesprek met mij.

bel mij

 

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching