Groeien terwijl jij ruimte hebt om te doen wat jij wilt doen

VIP-programma Copy 10 x Beter

Jij wilt dat je bedrijf groeit. Je moet echter al zoveel: bijblijven in je vak, je administratie op orde houden, je klanten bedienen, verkoopgesprekken voeren en... Vrij nemen is moeilijk, want als je zaak stil ligt, komt er geen omzet binnen. Zo schuif je je andere dromen en wensen steeds voor je uit. Je wilt die ene investering wel doen, die reis maken of die liefhebberij (weer) oppakken, maar… niet nu.

Waar vind jij de ruimte dan voor groei?

Wat gebeurt er als jij op deze voet doorgaat? Hoe lang gaat het dan goed met je bedrijf? En met jou?
Je verdwijnt in de middenmoters, terwijl jij meer in huis hebt. Het thuisfront moppert, want je wilde toch vrijheid? Waarom werk je dan zo veel? Af en toe krijg je het goedbedoelde advies om gewoon een baan te zoeken.
Je voelt je gevangen. Waar haal jij de energie en moed dan vandaan om voor je vrijheid te gaan? Bovendien… wat als jij omvalt?

Ik heb het meegemaakt. Mijn bedrijf groeide, maar ik ging mijzelf te ver voorbij en moest de groei uiteindelijk afremmen. Door langdurige roofbouw kreeg ik serieuze problemen met mijn hersenen. Ik had mijn vrienden nodig, maar die was ik grotendeels kwijt door alle drukte. En mijn familie woont niet om de hoek. Ik had bijna niemand om op te leunen. Ik herstelde langzaam en Van Vondel txt groeide weer, maar ik had het weer net zo druk als voor mijn ziekte. En dat wilde ik niet meer. Het was tijd om slim in plaats van hard te werken. In de afgelopen jaren ontwikkelde ik een gemakkelijk systeem, dat ik nu ook inzet bij mijn klanten. 

Het afgelopen jaar heb ik de verschillende schakels verfijnd. In die tijd ben ik van een bijna 80- naar een 45-urige werkweek gegaan, terwijl Van Vondel txt doorgroeide. Ik kan vakantie nemen en ‘nee’ zeggen tegen opdrachten. En ik ben er nog niet, want ik werk toe naar een werkweek waarin ik ruimte heb om mijn roman eindelijk af te schrijven.

Esther van Vondel, eigenaar Van Vondel txt

Beantwoord deze vragen voor jezelf: waarop wil jij over 3 jaren terugkijken? En over 10 jaar? En 20? Voor wie zijn straks jouw verhalen over ‘die goede oude tijd?’

'Kan dat, groeien en de vrijheid hebben om te doen wat jij wilt doen?' 
Ja, dat kan!

Met een stevige, stimulerende stip op de horizon en de kennis, plannen en gerichte actie om bij die stip te komen.
Moeilijk? Ingewikkeld? Alles wordt simpel en stevig wanneer jij weet vanuit welk fundament je bouwt.

Tijdrovend? Nee. Natuurlijk investeer je tijd in dit programma. Het eindresultaat is echter dat je tijd overhoudt. En ja, terwijl je bedrijf groeit, ongeacht op welke manier dat is.

Wat als jij de vrijheid voelt die jij zocht toen je startte? Als jij de ruimte hebt om in én naast je onderneming te doen wat belangrijk voor jou en/of je omgeving is?

Referentie Copy 10 x Beter van Cinda RaaphorstReferentie Copy 10 x Beter van Cinda Raaphorst

‘Als je slim wilt werken heb je ijzersterke copywriting nodig. Klanten kun je niet verleiden met laffe teksten. Bij Esther vond ik de expertise en kennis om in een korte tijd sterke teksten te schrijven, maar nu vanuit een heldere, stevige basis én met een plan. En dat begon nagenoeg met het herontdekken van mijn doel en doelgroep, mijn aanbod, onderscheidend vermogen en mijn personal branding. Samen zorgden we dat die vlekkeloos op elkaar aansloten.
Esther maakt het verschil tussen 25.000 en 250.000 euro jaaromzet. Enkel jouw juiste klanten willen investeren in jouw hoog geprijsde aanbod. Esther kent die route op haar duimpje. Dankzij haar trek ik sneller de juiste klanten aan. Waardoor ik met plezier heel goed verdien. En ik kan doen wat ík wil.’


Cinda Raaphorst - Eigenaresse Rebelheart in Business Academy

Lees verder

‘Hoe lang loopt dit traject?’

Een halfjaar. De resultaten verbeteren echter nog jaren. Je bankrekening is je vriend en jouw gevoel van vrijheid groeit.

‘Hoe starten we?’

Om goed te starten krijg jij een één-op-één VIP-dag met mij, waarin we de fundering van jouw bedrijf neerzetten. Dat betekent, dat wij zorgen dat jouw doelen, doelgroep en waar je deze vindt, je aanbod, onderscheidend vermogen en branding een puzzel vormen die compleet is.

Jij voelt vaste grond onder de voeten!

Dít vormt de basis voor alle teksten. Die teksten zijn geënt op waar je doelgroep zich bevindt, online en offline. Daarvoor heb je een plan en een planning.

Zo is de cirkel rond.

Jij hebt bovendien een basis waarop je nog jaren verder bouwt.

‘Welke resultaten mag ik verwachten?’

  • referentie Copy 10 x BeterJij trekt voortaan de allerbeste klanten. Dat geeft jou meer ruimte voor zaken die momenteel blijven liggen, doelen die je oppakken wilt of die ene grote wens of belofte die je nu steeds voor je uitschuift…
  • Je trekt de juiste klanten zónder tijdrovende marketing, vruchteloze verkoopgesprekken,  gratis brainstormsessies en vrijblijvende diensten-op-proef. Reken maar eens uit hoeveel tijd je overhoudt wanneer dat allemaal wegvalt. Waar je kosten bespaart. En tijd overhoudt voor… vul dat maar eens in voor jezelf
  • Jij voelt de vrijheid om te ondernemen zoals jij wilt. En dat werkt door in je privéleven. Je bent ontspannen, rustiger en voelt je gezond en fit. Die altijd tikkende klok valt stil: tijd is je partner, want je hebt meer uren, dagen en weken om leuke en lucratieve dingen te doen. Je omgeving profiteert mee
  • Jouw investering verdien je herhaaldelijk terug. Ondernemen wordt gemakkelijker en je streeft je doelen en dromen gericht na. Je kunt je omzet meer dan eenmaal verdubbelen in het eerste jaar. Bedenk echter wat het betekent voor de jaren erna, want dit jaar leg je enkel een stevige basis voor daarna.

Hoe meld ik me aan?

‘Is het VIP-programma Copy 10 x Beter geschikt voor mij?’

Dit traject is geschikt voor als jij de ambitie hebt om door het groeiplafond heen te breken en in vrijheid te ondernemen. Als jij gelooft dat dat mogelijk is. En jij investeren wilt in de toekomst van je bedrijf. En in de jouwe. Voor als jij gecommitteerd bent, tijd vrijmaakt, open minded bent en zaken afmaakt. Er is bovendien een klik met mij en mijn manier van werken: onze vakgebieden voegen we samen, met ieder zijn eigen taak en verantwoordelijkheid. De communicatielijnen zijn kort. Jij hebt er bovendien vertrouwen in dat je werkt aan een toekomst zoals jij die ziet.

Omdat ik bovendien slechts 2 plaatsen heb in dit programma momenteel, doe ik eerst een groeisessie met je. Ik neem alleen de mensen aan, die ik het beste helpen kan.

Wil jij groeien als bedrijf, de beste klanten trekken door je kennis en expertise slim in te zetten en zo tijd over te houden? Hoe voelt het voor jou als jij door het groeiplafond heen breekt en vrijheid ervaart? Bedenk hoe die er voor jou uitziet.

ja, dát is wat ik wil!

‘Het beste aan Esther is, dat ze allround is. De teksten steekt ze in op basis van een aanbod dat glashelder is en tot in de punten en komma’s past bij de doelgroep. Ze weet bovendien hoe je naamsbekendheid opbouwt, snel en simpel. Esther is een kei in omdenken. In een paar vragen vielen alle kwartjes. Ik had mijn salesteksten in no time staan daarna.’

Cinda

Bezoekadres

Voltastraat 98
7006 RW  Doetinchem
Tel: 06 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching