VelraedsDidactiek: webredactie, blog

In samenwerking met Maikel Latour (oprichter van o.a. Nieuwe Doelen) heeft Van Vondel txt een nieuwe website, www.leeroplossing.nl, verzorgd voor Juliette Velraeds van VelraedsDidactiek. Juliette wil haar praktijk als specialist in leerproblemen beter op de kaart zetten en meer klanten trekken. Ze had haar website zelf gebouwd en onderhouden, maar maakt nu een professionele slag.
Van Vondel txt heeft de teksten voor de nieuwe website opgesteld en Juliette begeleid in het opzetten en invullen van haar blog.

Dit vindt Juliette Velraeds van onze dienstverlening:

‘Esther van vondel van Van Vondel TXT  heeft de teksten voor mijn nieuwe website www.leeroplossing.nl geschreven. Van Maikel Latour, ondernemerscoach, kreeg ik het advies haar in te huren voor deze klus, vanwege haar professionaliteit. Esther stelt zich vooraf goed op de hoogte van wie ik ben als klant en wat ik wil. De lijnen in de samenwerking zijn kort. Esther is gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ze weet een goede combinatie te vinden tussen de kwaliteit van haar werk en mijn visie en wensen als klant. Dat ze tijdens de klus ook interesse toont in mij als mens, geeft de samenwerking een persoonlijk karakter.  Ik beveel haar graag aan.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching