Tekst-&-marketing-uitbesteden

Tekst Gericht is Klant Geraakt

Winstgevend leren bloggen

In verband met de coronacrisis heb ik besloten de tarieven van alle trajecten in de Schrijfacademie voorlopig niet te verhogen. Alles wat klassikaal of een-op-een plaatsvindt, zal online en dus coronaproof gebeuren. Bovendien bied ik de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Je kunt je aanmelden voor een traject via het contactformulier in plaats van de aanmeldknop.

Je hebt je blog geplaatst. Eindelijk, want het koste weer te veel tijd. Je hoopte dat het nu wel gemakkelijker zou gaan, maar na maanden voelt bloggen nog steeds als een opgave.
En nu maar afwachten of deze wel wat oplevert. Tot nu toe trekt hij weinig aandacht, laat staan klanten. Of samenwerkende partners. Of…
Je vraagt je af of jij je kostbare tijd niet beter anders besteedt. En wat je moet doen voor een winstgevende blog. Want iemand vertelde je: ‘De aanhouder wint.’ Dus jij houdt vol. Alleen… hoe lang nog?

Mijn complimenten! Zoveel anderen haakten allang af, zonder te zoeken naar een oplossing. En dus zonder te ervaren dát het anders kan. Jij houdt vol en gaat voor de winst. Anders was je niet hier terechtgekomen, toch? 

En natuurlijk ben jij liever bezig met fijne klanten dan met bloggen. Dat is ook precies, wat jouw blog doet na deze blogtraining.

‘Huh? Bloggen kost toch tijd? Hoe kan ik dan méér bezig zijn met mijn klanten?’

Ik lijk mijzelf tegen te spreken, he. Denk hier eens over na: de meest succesvolle, drukbezette ondernemers bloggen praktisch allemaal. Waarom? Omdat het werkt. En ook jij kunt winstgevend bloggen. 

 

blogtraining - winstgevend bloggen‘Ik ken de frustratie zo goed: ‘Hoe lang moet ik nog doorgaan voor ik succes heb met bloggen?’ De keren dat ik de handdoek in de ring wilde gooien, kan ik niet meer tellen. Ik kreeg winstgevend bloggen onder de knie en trek nu meer dan 50% van mijn klanten via mijn blog. Een uitgever vroeg mij een boek te schrijven over contentmarketing met de blog in de hoofdrol. In hetzelfde jaar werd ik auteur bij Frankwatching. Wat ik in 7 jaren leerde, leer jij in 3 maanden in deze blogtraining. ‘Zo snel? Kan dat?’ Ja, hoor. Juist omdat het eenvoudiger is dan jij nu ervaart. Je moet alleen weten hoe… Ik zie het bij klanten, die ik help met de blog: de omzet verdubbelt, de naamsbekendheid groeit, missies en innovatieve oplossingen vallen op bij partijen die echt wat kunnen betekenen.’

Esther van Vondel

 

Kun jij de beste klanten aantrekken met je blog? Jazeker.
Ook als je een missie hebt? Of een bijzonder initiatief? En winst niet de eerste prioriteit heeft, maar wel belangrijk is? Ja, juist dan!

Tenzij jij bang bent om boven het maaiveld uit te steken, lukt het jou ook.

Ik leg het je uit.

Jij wilt de beste klanten trekken

En samenwerkende partijen. Of zelfs financierders. Of hartveroverende aanhangers, die je missie verspreiden en meedoen.

Je blog geeft jou een stem, die verder reikt dan je marketing. Een uitstekend geschreven verkopende tekst alleen gaat tegenwoordig vaak niet ver genoeg. Mensen willen eerst zeker zijn van hun zaak. En met zuivere marketing informeer en inspireer je minder dan met kennis delen. 

 

“Esther is een prettige trainer en ze geeft uitgebreid feedback. Voor mij is deze training zakelijk gezien life changing geweest. Van Vondel txt is een aanrader, zeker als het gaat om winstgevend schrijven op internet.” 

R. van de Sande, Quotes and Questions

 

De beste klanten en partijen trekken lukt met een groeiend bereik

Hoe meer zielen, hoe groter je naamsbekendheid.

En het bereik van je blog blijft nu achter. Eigenlijk weet je niet goed hoe jij de juiste mensen bereikt. Gedrag verandert bovendien en social media wijzigen hun regels. Deze halen je bereik nog verder onderuit. Daarom meet en test ik voortdurend. En breng ik vervolgens de best practices over.

Tijdens deze blogtraining help ik je jouw netwerk uit te breiden met waardevolle contacten. En je bereik te vergroten. En gericht te schieten door de behoefte van deze mensen te achterhalen.

Van de veranderende regels houd ik je op de hoogte. Ja, ook nadat je dit traject Winstgevend Bloggen afsluit.

Succes en vrijheid lukt met een vindbare blog

Vraag je af hoe het zou zijn als je blog bijna als vanzelf lezers trekt! En potentiële klanten en...

Google helpt je hiermee... als jouw blog in Googles top 10 staat tenminste.

Jij leert gebruik te maken van Google en je vindbaarheid te vergroten. Eenmaal doorgeklikt naar je blog nodig je lezers uit om meer te doen. Dát is winstgevend bloggen. In deze blogtraining leer je hoe.

ik doe mee

 

"Esther is autoriteit op het gebied van contentmarketing. Door haar adviezen en omdenkstrategieën zet ze je aan het denken. Je vindt zelf de antwoorden en bent supergemotiveerd om alles eruit te halen wat er in zit. En dat is precies wat mij gebeurt. Ik trek high-endklanten nu." 

Cinda Raaphorst, vrouwenbusinesscoach

 

Een blog schrijven, die smaakt naar meer

Legt elke andere blogtraining de nadruk op schrijftechnieken?

Ik niet.

Je hoeft namelijk niet per se uitstekend te kunnen schrijven om een blog te maken, die aantrekkelijk is.  Want zeg nou zelf: ja, een goed geschreven blog staat professioneel. Maar de blog die het meest inspireert, vertelt de meest resonerende boodschap. Ook al is de tekst soms wat krom.

De vaardigheden die je wel nodig hebt zijn kennis overdragen en verhalen vertellen. Deze twee zorgen dat mensen zichzelf herkennen. Zij voelen de erkenning die ze zoeken en identificeren zich met jou en je bedrijf als merk. Geleerde lessen en verhalen maken indruk en worden onthouden namelijk. Ook staat de boodschapper ervan in het geheugen gegrift.

Ja, natuurlijk breng ik je ook schrijfvaardigheden bij. Jij wilt immers wel professioneel voor de dag komen én verkopen en dat snap ik. Schrijfvaardigheden komen dus wel degelijk aan bod.

 

In dit traject komen mijn 3 vakgebieden bij elkaar: die van copywriter, blogger/content creator en marketeer. En die combinatie geeft jou een voorsprong, omdat je naast een beregoed artikel ook insteekt op werving, zonder dat dat zichtbaar is.

Content slimmer creeëren en inzetten?

Deze blogtraining is actief en praktijkgericht

Aan mijn lippen hangen is leuk, maar na een tijdje krijg ik daar een zere mond van. Liever dan zeggen hoe het moet laat ik jou vanaf het begin voelen hoe eenvoudig en effectief bloggen is.

Daarom ga jij direct aan de slag. Alleen zo ervaar jij in zo kort mogelijke tijd hoe het werkt.  En zie jij de resultaten van een winstgevende blog.

Jij ervaart hoe het schrijven je steeds gemakkelijker afgaat. Hoe je laaghangend fruit opmerkt en plukt. En hoe jij je resultaten meet en je strategie bijstelt voor steeds betere prestaties.

Tijdens deze blogtraining:

 1. Volg je een groepstraining in 3 dagdelen op locatie
 2. Krijg je toegang tot jouw werkmap op het online platform, tjokvol tools, checklists en templates, met aanvullende tips en inspiratie te over! En de oefeningen en opdrachten, waarop je feedback ontvangt van mij persoonlijk
 3. Daarnaast krijg je 4 een-op-eensessies met mij, waarin we samen je blogsysteem en je blog verder fijn slijpen.

Het systeem leert jou, hoe ook jij succes en vrijheid ervaart. Immers, hoe gaaf is het als jij bij mensen aan tafel komt, die jouw initiatief verder helpen? Als je elke ochtend binnenstapt in een bruisend kantoor, waar mensen vrolijk bezig zijn met prachtige concepten voor hun opdrachtgevers? Of jouw mensen op de werkvloer en de leverancier meedenken over een nieuwe innovatie?

"Ik heb beide blogtrainingen (voor beginners en gevorderden) van Esther gevolgd. Ze weet precies wat werkt, is helder en praktisch en geeft ook na de training feedback. Ze heeft me echt verder geholpen." 

Gerard Kranendonk, Interphone Systems

 

Een lucratieve bonus bij deze blogtraining: blogverdienmodellen

Oké, de resultaten even samengevat:

 • Je schrijft straks keer op keer een kei van een blog
 • Je netwerk en naamsbekendheid groeien en je bereik breidt zich uit als een olievlek
 • Je ziet dat terug in meer leuke leads, ambassadeurs en zelfs die ene partij, met wie je altijd al eens in gesprek wilde, klopt bij je aan om te kijken of jullie elkaar kunnen versterken.

Prachtig, dat je blog dat allemaal voor elkaar bokst! Eindelijk, verzucht jij.

Ik laat je ook graag zien, hoe jij nog meer bereiken kunt met je blog. Niets is namelijk zo gemakkelijk om te gieten in andere verdienmodellen als jouw blog.

Dus, wat als je het effect van jouw blog verdubbelt? En meer?

Frankwatching

Wanneer en waar is deze blogtraining?

Deze training Winstgevend Bloggen is verdeeld over 3 dagdelen op locatie. Deze vormen het skelet van het traject. 

Startdatum* training winstgevend bloggen:

 • 31 maart 2020 van 09.00 - 13.00 uur.

* De andere 2 dagdelen bepalen we samen tijdens de training.

Elke groep is maximaal 8 mensen groot. Zo krijg jij de aandacht die je verdient.

Je investering

Voor de training Winstgevend Bloggen is de investering 1495 euro.

Deze investering is exclusief 21% btw, inclusief:

 • de 3 dagdelen training in de groep op locatie
 • 4 een-op-eensessies van 1 uur met mij via Skype of Whatsapp
 • onbeperkte toegang tot het online platform
 • onbeperkte toegang tot het openbare gedeelte, waar je alle tools, checklist en werkboeken vindt die je nodig hebt.

Locatie blogtraining

Ede. De precieze locatie volgt.

Aanmelden voor de training Winstgevend Bloggen

Dit traject is niet geschikt voor iedereen. Blog jij al een tijdje en ben jij bereid om boven het maaiveld uit te steken? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unieke training!

Dus besteed jij liever je tijd aan leuke klanten en wil jij dat je blog eindelijk wat oplevert? 

Waar wacht je dan nog op?

Ik doe mee

 

"Als je écht alle ins en outs over het schrijven van teksten op de meest efficiënte manier wilt leren om nog meer klanten te trekken is Esther van Vondel bij de uitstek de aangewezen persoon om jou dat te leren. Ik had altijd een hekel aan bloggen en schoof dat eindeloos voor mij uit, maar slechts na één workshop van Esther had ik de slag goed te pakken." 

Rob Meijer, directeur Music and Business

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching