Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Tekst & marketing academie
'Ik geef je geen hengel, maar leer je vis vangen'

Trek de beste klanten als copywriter, blogger en marketeer

Succesvol leren bloggen?
Verkooptekst schrijven die resoneert bij je doelgroep?
Weten hoe jij je marketing eenvoudig en effectief op- en inzet?

Met andere woorden: wil je weten hoe jij maximaal rendement haalt uit je marketinguitingen? Dat kun je leren. Zelfs wanneer je niets met schrijven, noch verstand van marketing hebt.

Kies hieronder jouw manier van leren.

Jij hebt graag persoonlijke begeleiding, veel inspiratie en een kristalheldere structuur

Klassikale trainingen voor je verkooptekst en blog

Jij wilt zelf je verkooptekst of blog schrijven zoals de prof dat doet, inclusief de bijbehorende resultaten. Petje af, want jij timmert serieus aan de ondernemersweg. En deze klassikale trainingen over copywriting (het schrijven van verkopende tekst) en bloggen geven je het allerbeste gereedschap. En ja, deze trainingen zijn ook geschikt voor medewerkers.

Het resultaat van een training op locatie

Je bereikt in minder tijd steeds betere resultaten: een groeiend bereik, meer goede leads en naamsbekendheid als deskundige. Dat geeft rust en ruimte om te doen waar je bedrijf behoefte aan hebt. Tenslotte is dát het doel van deze trainingen. Het grote verschil met online trainingen is, dat je meelift op het feit dat gelijkgestemden in één ruimte meer weten dan jij alleen. Het effect merk je in de resultaten.

 

De voordelen van copywriting en blogtrainingen op locatie 

  1. Je hebt direct contact met de trainer (met mij in de meeste gevallen, soms in samenwerking met andere experts*). Dat geeft jou de mogelijkheid direct je vragen te stellen en te sparren. Je krijgt bovendien advies op maat

  2. Trainen met gelijkgestemden zorgt voor kruisbestuiving. Samen spar je over hindernissen en doe je nieuwe ideeën op. De praktijk leert, dat tijdens een copywriting of blogtraining op locatie de inspiratie ervanaf spat!

  3. Je bent even uit je eigen omgeving, waardoor je gemakkelijk vanaf een afstand naar de business kijkt. Zo kom je snel in de flow van plannen maken, strategie bedenken, schrijven en actie ondernemen.

* Ik kies alleen samenwerkende trainers die gewend zijn op deze manier hun kennis over te dragen, die inspireren en met dezelfde missie de deelnemers weer ‘naar huis’ laten gaan: met een brede glimlach, een laptop of schrijfblok vol plannen, inspiratie en oefenstof. En met een aantal conceptteksten.

Je kunt direct aan de slag na de training. Ondertussen zijn wij je stok achter de deur.

Het programma wisselt. In oktober organiseren we de masterclass Bloggen voor Gevorderden, waarin je leert hoe je de beste klanten trekt met de regels anno nu én slim met je tijd omgaat. 

Wil jij de vrijheid van ondernemen ervaren? De bloei van jouw bedrijf stimuleren in de richting die bij jou past? Geef je dan op voor de masterclasses Pokon voor je bedrijf.

Jij hebt de discipline om zelf te bepalen wanneer je leert

Online trainingen verkooptekst schrijven en bloggen

Onze klassikale copywriting en blogtrainingen hebben stuk voor stuk een online versie.

Het resultaat van een online training

De resultaten van deze online trainingen is meer afhankelijk van jouw inzet dan bij het volgen van de klassikale trainingen verkooptekst schrijven of bloggen.

De voordelen van een online training copywriting of bloggen 

Tijdens de online trainingen copywriting of bloggen leer in je eigen tijd en tempo en vanaf je eigen plek. Voor specifieke vragen en feedback mag je aankloppen. Ook nadat je de training voltooit. Verder houd je altijd toegang tot de training. We vernieuwen de trainingen geregeld, zodat jij de zekerheid hebt van de allerlaatste trends en informatie.

Het online aanbod wisselt. 

Het VIP-traject Copy 10 x Beter is een nieuw en uniek programma, speciaal voor wanneer jij het minder druk wilt hebben én wilt blijven groeien. Het programma is een combinatie van tekstschrijven en je doelgroep bereiken, in een mix van online en offline, met persoonlijke begeleiding en opdrachten die je zelfstandig uitvoert in je eigen tijd.

Je wilt eerst proeven aan onze expertise én ondertussen leren over verkooptekst schrijven, bloggen en marketing

Wil jij laagdrempelig kennismaken met het vak van copywriting (het schrijven van commerciële tekst), bloggen en marketing?

Je vindt alle stappen naar een geschreven boodschap die aankomt bij de juiste mensen in het boek Experttips voor Contentmarketing met Rendement.

Contentmarketing met rendement

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching