Korte schrijftraining
Salestekst Schrijven in Slechts 2 Uren

Tekst Gericht is Klant Geraakt immers

Wil jij de beste klanten aantrekken via je webteksten, je advertentie, je flyer of socialmediabericht?

Je hebt een fantastisch aanbod en je weet, dat dit precies is wat die ene groep mensen nodig heeft. 
Je wilt reclamemaken voor dat product of die dienst. Op je website, in een flyer, op social media en/of in een advertentie.

Je hebt echter geen idee wat er in die tekst moet staan, waar je begint, hoe je zo’n boodschap opbouwt en hoe je eindigt.
De basis van zo’n salestekst is echter geen hogere wiskunde. Ik heb er blogs over geschreven, maar het is altijd prettig om mijn persoonlijke advies en feedback te kunnen vragen. En in deze online schrijftraining leid ik je door de hele opbouw en indeling van je verkopende tekst. En meer …

Jij hebt straks een stevige commerciële tekst staan in de basis … in 2 uren tijd!
Je hoeft hem alleen nog maar fijn te slijpen. En SEO toe te passen als het draait om online tekst, zoals de aanbod- of landingspagina op je website.

Hoe cool is dat!

Wat leer je tijdens deze 2 uren durende online schrijftraining?

Je leert de basis van het schrijven van je salestekst:

  • Over de indeling van je tekst van A tot Z, dus van hoofdtitel tot en met je call to action (je oproep aan je lezer om nu actie te ondernemen)
  • Over de opbouw van je boodschap, inclusief voorbeelden vanuit diverse takken van sport
  • Over hoe jij de tekst zo schrijft, dat je concurrentie hem niet kopiëren kan, omdat de boodschap te persoonlijk is. Denk aan je toon en taalgebruik. En jouw onderscheidend vermogen.

Ik zet je tijdens de schrijftraining aan het werk, zodat jij alvast een goed begin hebt in plaats van alleen een bult theorie, waar je nog wat mee moet. Je ervaart bovendien waar je meer over wilt of moet weten voor een uitstekende salestekst.
Alles wat je na de schrijftraining nog nodig hebt, is het fijn slijpen van die tekst.

Tijdens de workshop is er genoeg ruimte voor je vragen.
Je mag je tekst naderhand aan mij sturen voor mijn persoonlijke feedback, schriftelijk of – als je wilt – telefonisch of via Zoom.

‘Ik vond het altijd lastig om een tekst zelf een goede opbouw te geven. Ik volgde een workshop bij Esther en was erg blij met haar tips en feedback. Gewoon lekker praktisch en gelijk toepasbaar. Ik stuurde haar na afloop mijn tekst toe voor feedback, et voilà! Nu kan ik de tekst echt gaan gebruiken. Superblij mee!’

Jacqueline Blaauw/SamSamkring

Deze workshop Salestekst Schrijven in Slechts 2 Uren wordt gepresenteerd door:

Korte schrijftraining - salestekst leren schrijvenEsther van Vondel, copywriter, content creator & marketeer.
Een aantrekkelijke salestekst, die resoneert bij je doelgroep én past bij jou begint bij een goede voorbereiding. En bij weten hoe de basis van zo’n tekst precies opgebouwd en ingedeeld is.
Heb jij die basis, dan herkennen jij en je toekomstige klanten zichzelf in je salestekst. En zo bouw je via promotie vertrouwen op, een essentiële voorwaarde voor een goede verkoop. Vertrouwen krijg niet snel door promotie … maar het is zeker mogelijk. En ik weet hoe.

Wanneer

11 oktober 2022 van 19.30 – 21.30 uur

Duur van deze schrijftraining

2 uren.

Je investering

Deze workshop kost slechts € 79, exclusief 21% btw. 
Inclusief live Q&A.

Tip voor het beste beeld en geluid

Je kunt de schrijftraining volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Op een pc/laptop met een vaste verbinding heb je het beste resultaat.

Zie ik je dan?

Aanmelding workshop Schrijf je Salestekst in Slechts 2 Uren

  • Dit bedrag is inclusief 21% btw. Je ontvangt een officiële factuur

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching