referentie LinkedIn profiel

René Koot: linkedinprofiel

René Koot wilde een professioneel, aantrekkelijk linkedinprofiel. Een die hoveniers en tuinarchitecten aantrekt en hen zo verder helpt met de juiste plant op de juiste plaats met zijn beplantingsplanprogramma, plantenkennis.com

Dit vindt René Koot van Plantenkennis.com van onze dienstverlening:

“Ik was al een tijdje bezig mijn LinkedIn profiel te professionaliseren. Al diverse artikelen en boeken over gelezen, maar teksten schrijven is niet ‘mijn ding’. Tot ik een bericht van Esther tegenkwam: zij kon helpen met teksten te schrijven. De connectie was snel gemaakt en we hebben spoedig een uitgebreid telefoongesprek gehad over mijn wensen. Die heeft Esther vervolgens ‘vertaald’ naar een fraai LinkedIn profiel van mij.
Al spoedig na het aanpassen van mijn profiel merkte ik dat ik beter gevonden werd en intussen zijn er ook enkele leuke en vooral boeiende connecties uit voort gekomen. Kortom, mijn doel is bereikt.
Ik ga nu dus ook steeds meer van het standpunt uit dat ik zelf de dingen doe waar ik goed in ben en voor de andere zaken een professional inhuren.”

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching