referentie blog - Mariella Serra

Serracoaching: blog

Mariella van Serracoaching klopte in 2018 bij me aan. Ze had een behoorlijke zoektocht gehad naar een copywriter/blogger die begreep wat ze wilde. En kón wat zij wilde. Ik pas mijn manier van werken waar nodig aan aan de behoefte van de klant en ik voelde dat zij dat nodig had. Ze wil high-endklanten aantrekken en neemt haar werk serieus. Van mij vraagt ze dus evenveel als van zichzelf en dat daagt mij uit om tot de allerbeste blogs te komen.
Mariella gaat alleen voor een blog die haar onderscheidend vermogen, expertise en niveau goed laten zien. Het was best een uitdaging om de juiste manier van samenwerken te vinden, maar die inspanning levert een fijne samenwerking en fantastische artikelen op! Mariella voelde het feilloos aan dat we daar alleen zouden komen wanneer we onze vakgebieden samenvoegden.

Dit vertelt Mariella zelf over onze samenwerking om de maandelijkse blog te schrijven:

‘Ik heb veel ideeën en die wil ik delen. Dat is de kracht achter mijn bedrijf. Zo heb ik afgelopen 8 jaar allerlei blogs zelf gecreëerd. En daar heel veel werk uit gehaald en ideale klanten naar me toegetrokken.
Maar nu ik zo druk ben heb ik geen tijd meer om alles zelf te doen. Ik wil nog steeds mijn expertise, ideeën, invalshoeken en ervaring naar buiten brengen. En ben op zoek gegaan naar iemand die me daarbij wilde ondersteunen.

Zo kwam ik bij Esther van Van Vondel txt. Zij luistert naar wat ik wil vertellen. Wat ik belangrijk vind om te vermelden in een blog en zij vertaalt het naar een artikel of blog waar ik trots op ben. Nog losstaand dat ik er mijn ideale, high end klanten mee aantrek voel ik altijd een lichtelijke trots als mijn harde werk vertaald wordt in iets waar ik echt enorm trost op ben. Daar haal ik enorm veel energie en plezier uit.
Het is echt een samenspel van twee experts die ieder weer goed zijn in hun eigen ding maar samen voor magie zorgen.

Maar belangrijkste is dat als je met je bedrijf groeit, je tijd steeds kostbaarder wordt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die mijn (klant)ervaringen en expertise en talenten passie op zodanige manier naar buiten kan brengen dat het ook in alignement staat met wie ik ben. Esther stopt veel tijd in het naar jou en je verhaal luisteren. Het had even wat tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken maar elke keer als ik een blog lees die we samen gecreëerd hebben dan voel ik me trots op het werk wat ik doe. Dat is voor mij nog wel het belangrijkste. Als ondernemer heb ik zoveel tijd, energie en geld gestopt in alle opleidingen, het coachen van mensen en het naar buiten brengen van mijn massage dat het moeilijk kan zijn om dingen los te laten. Dan wil je echt aan een expert overlaten die weer respect voor jouw vak heeft en laat zien aan de buitenwereld dat je een echt vak beoefend. Dus losstaand dat de blogs die we samen creëren (ik in de input) en Esther haar vakkennis als copywriter en Neerlandicus zorgen voor magische blogs met bijzondere invalshoeken.

Esther van Vondel houdt ervan om jouw kennis naar buiten te brengen op zodanige manier dat het jouw ideale, high-endklanten aantrekt. Je wilt als ondernemer niet allerlei soorten mensen aantrekken maar alleen maar die klanten die het beste bij jouw energie en talenten passen en daar ondersteunt Esther je enorm mee. Het loont de tijd om langer samen te werken. Des te langer je met Esther werkt des te beter de blogs worden. Er zijn niet veel copywriters die zo goed naar je willen luisteren als Esther. Nu ik zo druk ben werk ik liever samen met andere experts die mijn expertise weer op zodanige manier naar buiten brengen dat ik mij vooral kan focussen op dat wat ik het allerliefste doe. En dat kun je alleen maar doen als jij je als ondernemer focust op dat wat je het allerliefste doet en de rest overlaat aan andere experts zoals Esther van Vondel.’

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching