Puurst Ondernemersacademie: recensie boek contentmarketing

Annemieke Tissink en Pieter Henzen investeren al jaren in contentmarketing. Zij lazen mijn boek Contentmarketing met Rendement, wat hen weer een stap verder helpt. En die uitspraak komt niet van mij, lees maar…

Dit vinden deze eigenaren van Puurst Ondernemersacademie van het boek:

“Wil jij aan de slag met bloggen en contentmarketing? Dit boek is het startpunt! Het helpt je aan een gedegen basis voor je strategie, maar maakt het ook heel praktisch. Veel ondernemers willen wel iets met contentmarketing, maar doen het niet omdat ze niet weten ‘hoe’ ze dit moeten doen, maar dat is geen excuus meer na het lezen van dit boek. Je weet precies hoe jij met behulp van de juiste contentmarketing voor jouw bedrijf werkt aan je zichtbaarheid en expertpositie. Klaar? Bloggen maar!”
Annemieke Tissink

“In een wereld waarin iedereen steeds meer informatie op zich af krijgt en alles steeds sneller gaat, is het belangrijk om content te bieden die waarde heeft. En hoe zorg je ervoor dat jouw waardevolle boodschap terechtkomt bij je doelgroep? Dit boek helpt je verder! Het is een must have voor iedereen die zijn boodschap over wil brengen op een manier die relevant is voor de potentiële klant. Met het CONTENT-model heeft Esther een praktisch systeem geleverd dat waardevol is voor zowel de beginner als de gevorderde content creator. Hanteer het CONTENT-systeem en je boodschap zal altijd renderen!”
Pieter Henzen

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching