Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): recensie boek contentmarketing

Dorien Leopold is contentregisseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zij vroeg mij via Frankwatching om mijn boek Contentmarketing met Rendement, omdat zij het haar team bezig is met het verder verbeteren van hun content creatie en strategie. Ze wilde er bovendien een recensie over schrijven. Altijd spannend, een collega die jouw content en kennis beoordeelt. Toch ga ik liever voor eerlijke feedback, dan dat ik mij verstop voor het commentaar van anderen.

Met spanning wachtte ik haar recensie op mijn CONTENT-systeem af. Die bleek zeer uitgebreid. Je kunt haar hele verslag over mijn contentmarketingsysteem lezen op Frankwatching.

In een van haar reacties eronder schreef ze, hoe haar team het CONTENT-systeem inzet:

‘Hallo Esther,

Ik vond het leuk je boek te lezen/recenseren. Het helpt mij zeker om in mijn dagelijkse werk een steeds scherpere contentstrategie te maken/door te voeren.
Voor ons is de uitdaging om niet allemaal losse stukjes content te plaatsen maar ook naar de onderlinge samenhang te zoeken. Dat is een leerproces maar het gaat steeds beter.
Verder zetten we veel in op stap 6: onze dienstverlening zo inzetten dat klanten ambassadeurs (willen) worden – we hebben overigens ook goede ervaring met het inzetten van medewerkers als ambassadeurs.

Fijne dag!
Dorien’

 

 

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching