referentie contentmarketing bloggen Rob vd Sande

Quotes & Questions: recensie boek contentmarketing

Rob van de Sande is videospecialist. Vorig jaar volgde hij de klassikale masterclass bloggen bij Van Vondel txt. Zelf geeft hij videotrainingen. ‘Een goede vlog begint bij de tekst, dus bij een goede blog’ is al jaren zijn motto. Omdat de wereld van contentmarketing nooit stil staat, wilde hij het boek Experttips voor Contentmarketing met Rendement als aanvulling op de masterclass.

Dit vindt Rob van de Sande van het boek:

“Met dit boek van Esther van Vondel kan ik cursisten verder helpen. Vloggers willen gaan bloggen, starters raad ik aan om te gaan bloggen zodat ze beter gaan vloggen. Want marketing draait toch om tekst.

Naast de online en klassikale trainingen van Esther is er nu een praktisch boek om op gang te komen met bloggen voor je business.

Voor mij is de klassikale masterclass bloggen van Esther ‘life changing’ geweest. Zakelijk gezien dan. Sinds ik blog ben ik me veel bewuster van wat ik wil met mijn business. En hoe ik me wil onderscheiden van de anderen in mijn branche.

De inhoud van dit boek maakt meteen de relevante aspecten van het bloggen duidelijk. Ik krijg als lezer meteen zin om er weer in te duiken en mijn kennis over bloggen aan te vullen. Dit boek is een aanrader. Ik ga er mensen blij mee maken.”

Rob van de Sande, Quotes & Questions

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching