referentie contentmarketing bloggen Rob vd Sande

Quotes & Questions: masterclass bloggen

Rob van de Sande is videospecialist en eigenaar van Quotes & Questions. Hij blogt al langer, maar wilde deze professioneler inzetten om nog betere en leukere klanten te trekken. Rob is een vakman met een leuke invalshoek, namelijk tekst. Hij meldde zich aan voor de masterclass Bloggen als een Prof. Deze training was in een nieuwe jas gestoken en hij en zijn mede-cursisten beten het spits af.
De terugkomdag van deze masterclass is nog niet geweest ten tijde van zijn feedback.

Dit vindt Rob van de Sande van onze blogtraining:

‘Bij Van Vondel txt heb ik een dag lang aan een training meegedaan gericht op het verbeteren van mijn schrijfprestaties en dan vooral bij het bloggen. Ik behoor tot de groep die wil onderzoeken of deze marketingtool mij klanten op gaat leveren. Esther komt al enkele maanden binnen op mijn Twitter en via mijn mailbox. Daar zag ik dat ze kan schrijven. En gericht schrijven. Dat wil ik ook leren!
De voorbereiding op de training maakte me bewust van een aantal essentiële zaken waardoor de info en de oefeningen meteen aansloegen. Esther is een prettige trainer en ze gaf me de afgelopen week uitgebreid feedback op 3 blogs van me waar ik mijn voordeel mee heb kunnen doen.
Voor mij is Van Vondel txt een aanrader, zeker als het gaat om winstgevend schrijven op internet.’

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching