Online training
Klanten Werven met je Blog 


Want 'Tekst Gericht is Klant Geraakt'
is niet voor niets de slogan van Van Vondel txt

Omzet genereren met je blog? Ja, dat kan!

Wil jij:

 1. Naamsbekendheid en autoriteit opbouwen?
 2. Je vindbaarheid, zichtbaarheid en bereik vergroten?
 3. Klanten werven zonder het gevoel te hebben ze over te moeten halen?
 4. En ben je nog niet zo lang bezig met blogs schrijven of wil je beginnen met bloggen?

Investeer dan nu in je blogvaardigheden, zodat je zo snel mogelijk resultaat ziet.
Precies, het aantal bezoekers op je website stijgt, je netwerk en bereik groeien en je trekt meer en andere klanten dan voorheen. Betere klanten, die samenwerken, terugkomen en je prijs betalen zonder morren. Omdat ze al overtuigd van je waren, voordat ze bij je aanklopten. Jij verkocht zonder direct te verkopen. En dat verkoopt zoveel gemakkelijker!

Dat is wat een blog doet.

En de kneepjes hiervan leer je in deze online training Klanten Werven met je Blog.

Hoe leer je bloggen?

 • Het begint met een goede voorbereiding: wat zijn je doelen en wat is je aanbod? En hoe sluit je blog hierop aan? En hoe zorg je dat je daadwerkelijk aan de slag gaat én doorgaat? Bloggen is immers een kwestie van blijven zaaien als je goed wilt (blijven) oogsten
 • Je leert hoe je je artikelen schrijft van begin tot eind. Hoe je ze zo interessant maakt, dat ze aan populariteit winnen. Welke stijlen er zijn en wanneer je welke toepast
 • En over SEO: je vindbaarheid in Google vergroten door de juiste zoekterm op de juiste plek op de eenvoudige manier
 • Jij hebt de ene periode meer tijd en inspiratie dan de andere. Je krijgt eenvoudige manieren om ook in krappe, moeilijke tijden een blog te schrijven
 • En je leert over een groeiend lezerspubliek genereren, ambassadeurs maken en klanten aantrekken.

Waar en wanneer is deze online training bloggen?

Deze online training volg je op LinkedIn in een gesloten groep gelijkgestemde deelnemers. Daar vind je in vaste volgorde de stappen. Elke stap wordt geïntroduceerd met een instructievideo en werkmap, inclusief tools, checklists, template en dergelijke. En een opdracht, waarop je mijn persoonlijke feedback en advies krijgt.

De stappen zijn praktijkgericht en eenvoudig te volgen.

Je geniet mijn persoonlijke begeleiding. Twee keer per maand kun je al je vragen kwijt in een Q&A. Kom je er niet uit, dan plannen we gewoon een een-op-eensessie. Ik zorg, dat jij weer verder kunt.

En je voelt je gesteund door je mededeelnemers in de groep. Je denkt met elkaar mee en inspireert elkaar. Ik maak het zelfs mee, dat mensen onderling business doen.

Je kunt op elk moment instappen. De groep telt maximaal 10 deelnemers voor maximale impact en persoonlijke aandacht. Is de groep vol, dan start ik een nieuwe.

Deze online training bloggen duurt 1 - 3 maanden, afhankelijk van je tempo. Je houdt altijd toegang tot de linkedingroep. En alle werkboeken, tools, checklists en adviezen.

training bloggen - klanten werven met je blogWaarom zou je voor deze online training bloggen kiezen?

Bloggen is meer dan af en toe een artikel schrijven. Je wilt daadwerkelijk aan de slag kunnen en je bewust zijn van waar je mee bezig bent, interessant gevonden worden en de mensen bereiken, die jou nodig hebben. Dat begint bij weten wat er speelt binnen je doelgroep en hoe jij daar met je kennis en kunde én je aanbod op aansluit.

Alleen een goede blog schrijven voldoet niet. Het is een mix van kennis overdragen en promotie. Daarom draag ik ook mijn kennis over copywriting (het schrijven van verkopende tekst) en marketing over in deze training.

Ik ben van eenvoud en resultaat. 60% van mijn klanten ziet zijn of haar omzet steeds verder stijgen na een aanloop van enkele maanden. Als bijna-beste blogger van Nederland help ik jou graag aan dezelfde resultaten.

Resultaten die je kunt verwachten van deze online blogtraining

 1. Meer bereik
 2. Meer naamsbekendheid als autoriteit
 3. Meer lezers op je website
 4. Meer en betere klanten en een groeiende omzet
 5. En meer gevoel van vrijheid.

Je investering in deze blogtraining

terugverdientijd online trainingJe investering is slechts 1.295 euro, exclusief 21% btw en inclusief alle instructievideo's en werkboeken, tools, templates, checklists en dergelijke. Én mijn persoonlijke adviezen en begeleiding. En ja, inclusief de een-op-eensessies en Q&A’s.

Er is slecht ruimte voor 10 mensen in de groep. 

Verkoop jij liever zonder te verkopen? Trek jij graag klanten, die bij je passen? En wil jij je omzet zien groeien? En ondernemen zoals jij wilt?

Waar wacht je dan nog op!

 

Aanmelding online training Klanten Werven met je Blog

 • Prijs:
  Dit bedrag is inclusief 21% btw. Je ontvangt een officiële factuur

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching