Training Klanten Werven met je Blog 


Want 'Tekst Gericht is Klant Geraakt'
is niet voor niets de slogan van Van Vondel txt

Omzet genereren met je blog? Ja, dat kan!

Wil jij:

 1. Naamsbekendheid en autoriteit opbouwen?
 2. Je vindbaarheid, zichtbaarheid en bereik vergroten?
 3. En klanten werven?

Ben je nog niet zo lang bezig met blogs schrijven of wil je beginnen met bloggen?

Investeer dan nu in je blogvaardigheden, zodat je zo snel mogelijk resultaat ziet.
Precies, het aantal bezoekers op je website stijgt, je netwerk en bereik groeien en je trekt meer en andere klanten dan voorheen. Betere klanten, die samenwerken, terugkomen, je prijs betalen zonder morren en die jij uitstekend helpen kunt. Omdat ze al overtuigd van je waren, voordat ze bij je aanklopten. De kennis en kunde, je verhalen en adviezen, je toon en zienswijze in jouw blog sprak hen aan. Jij verkocht zonder direct te verkopen. En dat verkoopt zoveel gemakkelijker!

Dat is wat een blog doet.

En de kneepjes hiervan leer je in deze online training Klanten Werven met je Blog.

Hoe leer je bloggen?

 • Het begint met een goede voorbereiding: wat zijn je doelen en wat is je aanbod? En hoe sluit je blog hierop aan? Welke blogonderwerpen helpen jou én je potentiële klant vooruit? En hoe zorg je dat je daadwerkelijk aan de slag gaat én dit volhoudt, ook als je nog even geen resultaten ziet? Bloggen is namelijk een kwestie van blijven zaaien als je goed wilt oogsten
 • Je leert hoe je je artikelen schrijft van begin tot eind. Hoe je ze zo interessant maakt, dat ze aan populariteit winnen. Welke stijlen er zijn en wanneer je welke toepast
 • En over SEO: je vindbaarheid in Google vergroten door de juiste zoekterm op de juiste plek op de eenvoudige manier
 • Jij hebt de ene periode meer tijd en inspiratie dan de andere. Je krijgt eenvoudige manieren om ook in krappe, moeilijke tijden een blog te schrijven
 • Je leert over onderzoek doen en informatie verzamelen
 • En over een groeiend lezerspubliek, ambassadeurs maken en klanten trekken.

Waar en wanneer is deze online training bloggen?

Deze online training volg je op LinkedIn. Ik voeg je na je inschrijving direct toe aan de gesloten linkedingroep. Ik plaats ongeveer om de dag een post met een video, werkboek of andere tool en een opdracht.

Je geniet mijn persoonlijke feedback en persoonlijke begeleiding. Kom je er niet uit, dan plannen we gewoon een een-op-eensessie. Ik zorg, dat jij weer verder kunt.

Je kunt op elk moment instappen. Tot de groep vol is.

De groep telt maximaal 10 deelnemers, zodat jij de kruisbestuiving proeft van gelijkgestemde deelnemers. En ik je persoonlijk begeleiden kan.

Deze online training bloggen duurt een maand, maar volg rustig je eigen tempo. Je houdt altijd toegang tot de linkedingroep. En alle werkboeken, tools, checklists en adviezen.

training bloggen - klanten werven met je blogWaarom zou je voor deze online training bloggen kiezen?

Bloggen is meer dan af en toe een artikel schrijven. Je wilt daadwerkelijk gedegen aan de slag kunnen en weten waar je mee bezig bent, interessant gevonden worden en de mensen bereiken, die klant kunnen worden.

Alleen een goede blog schrijven voldoet niet. En dat is wat de meeste anderen bieden.

Ik ben van eenvoud en resultaat. 60% van mijn klanten ziet zijn of haar omzet steeds verder stijgen na een aanloop van een paar maanden.

Ik ben de bijna-beste blogger van Nederland (sommige klanten gebruiken grotere woorden, maar er kan er maar één de allerbeste zijn en dat ben ik vast niet).

Resultaten die je kunt verwachten van deze online blogtraining

 1. Meer bereik
 2. Meer naamsbekendheid
 3. Meer lezers en bezoekers op je website
 4. Meer en betere klanten.

Je investering in deze blogtraining

Omdat dit de eerste volledig online training is (gewoonlijk geef ik vooral training op locatie), is deze nu nog lekker betaalbaar: € 447, exclusief 21% btw en inclusief alle werkboeken, tools, checklists en mijn persoonlijke adviezen en begeleiding. Ja, ook inclusief de een-op-eensessies en Q&A’s.

Er is slecht ruimte voor 10 mensen in de groep, dus wees er snel bij als voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten. Voor de volgende groep is deze online training duurder.

 

Schrijf je onderstaand in voor de online training Klanten Werven met je Blog

 • Prijs: € 540,87
  Dit bedrag is inclusief 21% btw. Je ontvangt een officiële factuur

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching