Moms&More: blog

‘Tekstschrijven is niet mijn ding. Ik ben bovendien erg druk. Mijn blog komt niet van de grond,’ vertelde Nikolien van Moms&More. Via een blogabonnement verzorgt Van Vondel txt haar blog nu.

Dit vindt Nikolien Martine-Doorenbos van onze dienst:

‘Esther heeft mij geholpen nog meer mijn eigen stem te vinden en mijn boodschap nog meer naar buiten te brengen in mijn teksten. Esther is betrokken, flexibel en grondig. Ik moet bekennen dat ze aan mij niet de meest makkelijke klant heeft, omdat mijn prioriteiten niet altijd bij mijn teksten ligt. En daar weet ze telkens weer hartstikke goed mee om te gaan! Esther dank je wel!’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching