Maikel Latour

Nieuwe Doelen B.V.: eindredactie blog

Maikel Latour schrijft zijn blog van Nieuwe Doelen B.V. zelf. Hij heeft echter moeite met correct Nederlands en vroeg aan Van Vondel txt zijn teksten te redigeren en de taalfouten eruit te halen, zodat ze de zinnen en daarmee zijn verhaal lekker lopen. Dat is nu 2 jaren geleden. Inmiddels krijgt hij meer dan dat: naast correct Nederlands wordt kritisch gekeken naar begrijpelijk taalgebruik, invalshoek, schrijftechniek, een lekker lopend verhaal, SEO en dergelijke. Maikel krijgt advies waar nodig om zijn blog nog steviger neer te zetten. 

Dit vindt Maikel Latour van onze dienst:

‘Als je de marketing van je onderneming vandaag de dag serieus neemt, heb je op z’n minst een blog. Het schrijven van een blog of andere content, is meestal geen enkel probleem. Maar als je content publiceert, is het wel een geruststellende gedachte als je het foutloos de wereld in slingert.

Esther is een prettig persoon in de omgang en staat open voor input. Ze schroomt tevens niet om ook mij te voorzien van repliek.

Esther is inmiddels onderdeel van een vast team om mij heen.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching