Music and Business: masterclass bloggen

Rob Meijer, directeur van Music and Business, wil muzikanten leren om te denken en te handelen als ondernemers, zodat zij een flinke boterham verdienen nu de subsidiekraan verder is dichtgedraaid. Een van zijn doelen is: inspireren en informeren en dat doet hij onder andere via zijn blog. Om dat doel te bereiken volgde hij de masterclass Bloggen als een Pro. Hij vroeg bovendien advies over het inzetten van andere verkopende tekst.

Dit vindt Rob Meijer van onze masterclass Bloggen als een Pro:

“Als je écht alle ins en outs over het schrijven van teksten op de meest efficiënte manier wilt leren om nog meer klanten te trekken is Esther van Vondel bij de uitstek de aangewezen persoon om jou dat te leren. Niet alleen met tips en tools, maar juist door uitstekende beproefde praktijkvoorbeelden en oefeningen leert zij jou in een no nonsens aanpak het maximale in jouw teksten te stoppen. Ik had altijd een hekel aan bloggen en schoof dat eindeloos voor mij uit, maar slechts na één workshop van Esther heb ik zoveel geleerd hoe ik dit zo goed mogelijk kon aanpakken, dat het mij steeds beter af gaat! Niet alleen schrijf ik nu veel sneller mijn blogs, maar ze worden ook gelezen dank zij haar heldere uitleg.

Ze is bovendien zeer gedreven om jou te helpen met het schrijven van teksten voor jouw website, brochure, presentatie, etc. Ze is zeer prettig in de omgang en luistert uitstekend naar de wensen van haar klanten.”


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching