Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Masterclasses Pokon voor je Bedrijf zijn vol!

Heb jij het gevoel dat je klanten te veel bepalen hoe het gaat met je bedrijf? Onderhandelen ze steeds over je prijs, de deadline en storen ze je te pas en te onpas? 
Ben jij overgeleverd aan willekeur, toeval en omstandigheden? En wil jij van het gevoel af, dat je weinig invloed hebt op de koers van jouw bedrijf?

Met andere woorden: wil jij de vrijheid ervaren die volgens jou hoort bij het ondernemerschap?
Dat kan!

Je voet van de rem en op het gaspedaal

Jij wilt niets liever dan een bloeiend bedrijf. Meer mensen bereiken, je naamsbekendheid verder opbouwen en dat terugzien in je bedrijfsresultaten.

Daarin word je niet graag afgeremd.

Maar heb jij te vaak het gevoel dat de rem erop staat, dan heb jij vast de neiging je prijzen naar beneden bij te stellen, nóg meer te doen in je dienstverlening en terughoudend te zijn in je offertes en de opvolging daarvan. En in je uitingen. Je maakt je kleiner of juist groter tijdens gesprekken en verliest je authenticiteit in het proces. 

Herkenbaar? Frustrerend, he! 
Ik weet hoe jij de voet op het gaspedaal krijgt en voorwaarts gaat!

mastermind copywriter, marketing, blog en contentmarketing en branding

In elke van deze problemen zit een boodschap verscholen: er is iets, dat jij nog niet communiceert. Je mist helderheid in een of een paar factoren. Dat kan zitten in je boodschap  en hoe je deze communiceert, je bereik en hoe (wijdverbreid) je bedrijf bekend staat. En in hoe jij staat tegenover jezelf, wat je doet, met en voor wie. Ze grijpen bovendien in elkaar, dus mankeert er aan een van deze factoren iets, dan komt je boodschap al minder aan. 
Daardoor bereik je de juiste mensen slecht. En nemen potentiële klanten je minder serieus dan je waard bent. En jij stelt je verwachtingen verder bij.

Wil jij deze spiraal omdraaien? Serieus genomen worden? Je missie waarmaken en/of een bloeiend bedrijf neerzetten? Ondernemen en leven zoals jij wilt? En ben je helemaal klaar met hard werken voor... ja, waarvoor... en voor wie...?

Ja? 
En wil jij (nu) niet investeren in een halfjaar of langer programma? 
DAN HEB JE GEVONDEN WAT JE ZOCHT.

Master je Business van binnenuit naar buiten

In deze vier masterclasses Pokon voor je Bedrijf neem jij de touwtjes in handen in plaats van je klanten, je mindset, je omstandigheden en je omgeving. Jij bent gezagvoorder, kapitein en leider. Vanuit een onwrikbare basis naar een boodschap die raakt, een groeiend bereik en een naam die autoriteit uitstraalt.

In deze masterclasses combineren we kennis en de bijbehorende instrumenten met de inspiratie die jij haalt uit het brainstormen met je mededeelnemers, stuk voor stuk gelijkgestemden.

Jij gaat met een fundament en beginpunt, een plan en uitstekende, werkbare ideeën naar huis.

De masterclasses zijn complementair.
Je kunt je aanmelden voor een of meerdere losse masterclasses.
Ga jij echter voor alle vier, dan heb jij de gehele basis voor een succesvolle onderneming staan als een huis!

 

Eindelijk heb je een duidelijke stip aan de horizon! En de weg daarnaartoe.

Deze bijzondere dagen zijn onderdeel van het VIP-programma Copy 10 x Beter en de masterclasses copywriting en bloggen.

Master je Basis

Deze masterclass is vol!

De basis van je bedrijf is als een geschakelde ketting. Mankeert er iets aan een of meerdere schakels, dan breekt hij gemakkelijk, sluit hij niet goed en wordt hij ongeschikt voor gebruik.

Een paar voorbeelden:

  1. Weet jij niet wat je onderscheidend vermogen is, dan is de kans groot dat je concurrentie je teksten letterlijk kopiëren kan naar zijn eigen website, flyer, bio's en dergelijke
  2. Je hebt veel tekst nodig om uit te leggen wat je doet en voor wie. Ook tijdens gesprekken
  3. Je trekt de verkeerde klanten.

Is jouw ketting stevig en correct geschakeld, dan staat de fundering van jouw bedrijf als een huis en is jouw boodschap glashelder.

referentie Copy 10 x Beter

En dat is precies wat wij doen tijdens deze masterclass: je boodschap vlijmscherp neerzetten, zodat hij resoneert bij de juiste mensen. En zij aanhaken.

In deze masterclass ontdek je wat je echt bereiken wilt, met welke klanten en welk aanbod. Je zorgt bovendien dat jouw aanbod naadloos aansluit bij de behoefte van deze klanten. En waarom deze mensen bij jou aankloppen moeten. En wat dus jouw boodschap is tot in de finesses.

Waar en wanneer?

Deze masterclass is 21 maart van 09.30 - 16.30 uur. De locatie is in het midden van het land, afhankelijk van de grootte van de groep.

Je investering

Je investering in Master je Basis is € 195, exclusief 21% btw, inclusief koffie, thee, lunch en een versnapering tussendoor. Ook krijg je een werkboek met alle templates en tools, stappenplannen, voorbeelden en tips.
Meld jij je aan voor alle 4 masterclasses, dan betaal je slechts € 595, exclusief 21% btw.

Alles wat jij wilt bereiken valt of staat met de basis van je bedrijf en de boodschap die daaruit voortvloeit. Na deze dag heb jij een fundering die wat je bouwt, ondersteunt. En raakt je boodschap de mensen die jij het beste helpt. 
Wil jij putten uit mijn kennis en de inspiratie en motivatie van gelijkgestemde deelnemers? Waar wacht je dan nog op!

ik meld mij aan 

Master je Communicatie

Deze masterclass is vol!

Staat jouw basis als een huis? En is je boodschap glashelder? Dan is het zaak deze te vertalen in tekst. Maar hoe zorg je er nou voor, dat je boodschap tot zijn recht komt in je tekst? En dat hij resoneert bij de mensen die jij het beste helpt?
Waar moet je bovendien allemaal aan denken als je je teksten schrijft, voor welk online of online medium dan ook?

Een paar voorbeelden:

  1. Met te veel of de verkeerde informatie schiet je boodschap zijn doel mis en haken mensen niet aan
  2. Online nemen lezers je tekst anders door dan op papier. Je tekst uit de brochure kopiëren naar je website en vice versa is onverstandig, omdat de indeling anders is en je online rekening te houden hebt met het fenomeen vindbaarheid
  3. Een reclameboodschap op een landingspage vraagt om een andere manier van schrijven en andere inhoud dan een blog.

Tijdens deze masterclass vertel ik je welke informatie belangrijk is voor een tekst die raakt. En hoe je je tekst overzichtelijk en eenvoudig te volgen indeelt. Je krijgt schrijftechnieken, best practices en voorbeelden uit mijn praktijk. En de fijne kneepjes die je leren om je boodschap zo te formuleren, dat hij resoneert bij je doelgroep. Voortaan weet je wat je moet schrijven en vergeet je niets meer. Ik zorg bovendien dat je nooit meer verlegen zit om woorden.

En ja, je gaat schrijven!

Waar en wanneer?

Deze masterclass is 16 mei van 09.30 - 16.30 uur. De locatie is in het midden van het land, afhankelijk van de grootte van de groep.

Je investering

Je investering in Master je Communicatie is € 195, exclusief 21% btw, inclusief koffie, thee, lunch en een versnapering tussendoor. Ook krijg je een werkboek met alle templates en tools, stappenplannen, voorbeelden en tips.
Meld jij je aan voor alle 4 masterdagen, dan betaal je slechts € 595, exclusief 21% btw.

Wil jij weten hoe jij teksten schrijft die aankomen bij de mensen uit je doelgroep? Meld je dan aan voor deze masterclass.

ik meld mij aan 

Master je Bereik

Deze masterclass is vol!

Tekst onderneemt geen actie. De actie moet van jou komen als jij je doelgroep daadwerkelijk wilt bereiken

'Esther, ik heb een fantastische blog. Tenminste... dat vertellen mensen die hem lezen. Maar bijna niemand leest mijn blog.'
'Kun jij achterhalen wat de oorzaak is in onze lage bezoekersaantallen?'

Ik krijg deze vragen met grote regelmaat. In bijna alle gevallen ligt het aan... actie! Het is aan jou om die fantastische blog of je boodschap onder de aandacht van de juiste mensen te brengen.

Hoe? Door ze direct te benaderen.

In deze masterclass onderzoek je waar jij de mensen die jouw oplossing nodig hebben, bereikt. Online én offline.
Maar we gaan een stap verder, want... wanneer wil je welke boodschap de wereld in slingeren? Wat is de beste tijd om je product te lanceren? Wanneer begin je met het promoten van je training? Elk kanaal heeft bovendien een andere opbouw en werkt daarmee anders. Hoe bepaal je je boodschap per kanaal?

Ik ben van de praktijk. Deze masterclass zorgt, dat jij naar huis gaat met een uitvoerbaar plan en de planning die daarbij hoort. Eenvoudig, handzaam en lekker overzichtelijk.

Je bereik groeit en je bouwt een waardevol netwerk op, online én offline. Dat verkoopt gemakkelijker.

Waar en wanneer?

Deze masterclass is 27 juni van 09.30 - 16.30 uur. De locatie is in het midden van het land, afhankelijk van de grootte van de groep.

Je investering

Je investering in Master je Bereik is € 195, exclusief 21% btw, inclusief koffie, thee, lunch en een versnapering tussendoor. Ook krijg je een werkboek met alle templates en tools, stappenplannen, voorbeelden en tips.
Meld jij je aan voor alle 4 masterclasses, dan betaal je slechts € 595, exclusief 21% btw.

Wil jij met je plannen eindelijk en daadwerkelijk bereiken wat jij voor ogen hebt? Geef jezelf die springplank daarnaartoe en meld je aan voor Master je Bereik.

ik meld mij aan 

‘Als je slim wilt werken heb je ijzersterke copywriting nodig. Klanten kun je niet verleiden met laffe teksten. Bij Esther vond ik de expertise en kennis om in een korte tijd sterke teksten te schrijven, maar nu vanuit een heldere, stevige basis én met een plan. En dat begon nagenoeg met het herontdekken van mijn doel en doelgroep, mijn aanbod, onderscheidend vermogen en mijn personal branding. Samen zorgden we dat die vlekkeloos op elkaar aansloten. Esther maakt het verschil tussen 25.000 en 250.000 euro jaaromzet. Enkel jouw juiste klanten willen investeren in jouw hoog geprijsde aanbod. Esther kent die route op haar duimpje. Dankzij haar trek ik sneller de juiste klanten aan. Waardoor ik met plezier heel goed verdien. En ik kan doen wat ík wil.’

Cinda Raaphorst - Eigenaresse Rebelheart in Business Academy

Master je Merk

Deze masterclass is vol!

Wil jij écht, sérieus het succes ervaren waarvan je droomt? Mensen warm krijgen voor jouw missie of beweging? Je bedrijf laten groeien? Je omzet verdubbelen, verdrievoudigen of meer om iedereen daarin te laten delen: je bent een ondernemer die uitstekende service en steeds betere oplossingen biedt en inspireert, een betrokken wergever, een ontspannen ouder, een zus die aanwezig is. Vul zelf in wat succes en vrijheid voor jou betekenen.

Klinkt goed, he! En je hebt slechts één ding te doen: naamsbekendheid opbouwen. Een merk neerzetten, dat mensen uit je doelgroep direct herkennen. Een merk, dat bovendien bekend staat als autoriteit op jouw vakgebied.

In deze masterclass vind je hoe jij jouw missie, visie, aanpak en daarmee jouw boodschap en kennis naar buiten brengt. Denk daarbij aan uitstraling, herkenbaarheid, je kennis en kunde, jouw verhalen en kernwaarden. En hoe je deze naar buiten communiceert.

Jouw merk opent deuren voor jou en anderen. Mijn vraag aan aan jou is: welke deuren wil jij openen? 

Waar en wanneer?

Deze masterclass is 19 september van 09.30 - 16.30 uur. De locatie is in het midden van het land, afhankelijk van de grootte van de groep.

Je investering

Je investering in deze dag is € 195, exclusief 21% btw, inclusief koffie, thee, lunch en een versnapering tussendoor. Ook krijg je een werkboek met alle templates en tools, stappenplannen, voorbeelden en tips.
Meld jij je aan voor alle 4 masterdagen, dan betaal je slechts € 595, exclusief 21% btw.

Rest mij nog een vraag: wanneer wil jij deuren openen? Nu toch!

ik meld mij aan 

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching