Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem | Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Exclusieve masterclass Bloggen voor Gevorderden 

Trek de beste klanten en in minder tijd 

Blog jij en wil jij je omzet verdubbelen de aankomende 2 jaren? Tijdens deze unieke training Bloggen voor Gevorderden leer jij je blog zo op en in te zetten, dat je bedrijf niet zozeer meer, maar de beste klanten trekt. Dat je bij de juiste (samenwerkende) partijen aan tafel komt en de financiering sneller rond krijgt. Mensen zijn namelijk al overtuigd en hebben het gevoel dat ze jou, je bedrijf (en je missie) al kennen.

Ja, ik doe een grote belofte. Ik durf dat, omdat deelnemers aan deze masterclass, die hun systeem volgen en geduld hebben, dit daadwerkelijk bereiken.
Draait het bij jou om omzet én de missie waarmee jij mensen bereiken wilt? Ook dan is deze masterclass geschikt voor jou.

Wie de beste klanten trekt…

Wie méér klanten wil, krijgt ook diegenen, die onderhandelen over elke prijs, weinig afnemen, je (medewerkers) voortdurend van het werk houden en niet snel tevreden zijn.
Je bent al zo druk, dus waarom niet gaan voor de béste klanten? Zij werken mee, gaan voor de beste oplossing ongeacht de prijs en zijn ambassadeurs voor je bedrijf. Zij zorgen voor betere bedrijfsresultaten, terwijl jij (en je mensen) meer tijd hebt om klanten goed te bedienen en andere zaken op de pakken.

Er was eens...

Ik was redelijk succesvol met mijn eigen blog toen ik fysiek tegen een serieus probleem aanliep. Destijds werkte ik 80 uren per week en ik moest tijdelijk terug naar minder dan de helft van de artsen. Dat mijn omzet jaarlijks verdubbelde was dus leuk, maar dat kwam voornamelijk door hard werken. En dat hield ik niet langer vol. Ik wilde echter niet aan omzet inleveren en dus was het zaak om slimmer te gaan werken. In de loop der jaren ontwikkelde en verfijnde ik een systeem, die ik steeds in mijn business testte en vervolgens met uitstekende resultaten inzette voor mijn klanten. Dát systeem leer ik jou in deze masterclass. 

Training Bloggen voor Gevorderden

De juiste mensen aantrekken is de sleutel wanneer jij voor de beste klanten en stakeholders gaat. Dat lukt je alleen als jij weet hoe je superrelevante artikelen schrijft én hoe je die doelgroep bereikt.

In deze blogtraining leer jij het op- en inzetten van een systeem met een blogs van verschillende typen, altijd van topkwaliteit en passend binnen je business. Je krijgt de tools en technieken die je nodig hebt om in minder tijd meer resultaat te halen. En omdenkstrategieën voor het bedenken van je eigen oplossingen. En je eigen systeem. In de (een-op-een) coach call na de training zetten we de puntjes op de i.

Ik leer je vissen in plaats van dat ik je mijn hengel geef.
Alleen zo sta jij straks stevig op eigen benen.

 

“Esther is een prettige trainer en ze geeft uitgebreid feedback. Voor mij is deze training zakelijk gezien life changing geweest. Van Vondel txt is een aanrader, zeker als het gaat om winstgevend schrijven op internet.” 

R. van de Sande, Quotes and Questions

 

In deze unieke training Bloggen voor Gevorderden leert jou over:

 • het maken van een eenvoudige, effectieve strategie, inclusief het bepalen van je doel en doelgroep, blogfrequentie, planning en onderwerpen
 • jouw missie, visie, aanpak, Persoonlijkheid en onderscheidend vermogen te vertalen en te integreren in je blog
 • het bouwen van een persoonlijk systeem, waarmee het bloggen je steeds gemakkelijker afgaat én je resultaten voortdurend verbeteren
 • onderzoek doen en informatie verzamelen
 • schrijftechnieken, SEO en invalshoeken voor de verschillende blogtypen
 • marketingtechnieken: waar vind jij je beste potentiële klanten (en stakholders) en hoe bereik je hen?
 • het effectief inzetten van beeldmateriaal
 • testen, analyseren en je strategie bijstellen voor steeds betere resultaten
 • blogverdienmodellen.

Deze training Bloggen voor Gevorderden is actief en praktijkgericht. Aan het eind van de blogtraining staat er een systeem, waarmee jij gemakkelijk de stappen volgt. Je hebt bovendien voldoende oefening gekregen door de opdrachten tijdens de training. Dat geef jou het zelfvertrouwen om te doen wat nodig is om je bestemming te bereiken.

Je krijgt toegang tot jouw werkmap op het online platform, tjokvol tools, checklists en templates met aanvullende tips, een uitvoerbaar contentmarketingplan en -kalender en inspiratie te over! Hier volg je bovendien gemakkelijk het stappenplan tot jouw systeem. En de oefeningen en opdrachten, waarop je feedback ontvangt van mij.

 

'Het is volop genieten! Werken met een kleine groep geeft mij natuurlijk de mogelijkheid om persoonlijk te adviseren, maar het heeft een leuk neveneffect: jij bent met gelijkgestemden en daardoor spat de inspiratie ervanaf! Er gaan zoveel uitstekende ideeën over en weer! Daarnaast worden er deals gesloten, mensen besluiten met elkaar samen te werken of vinden een buddy om wekelijks mee te sparren. Ik laat het lekker gebeuren.'
Esther van Vondel, trainer en begeleider

‘Wat mij tegenhoudt, is…

… bloggen kost te veel tijd.’ Je blog succesvol maken kost absoluut te veel tijd wanneer het te weinig opbrengt. Door het proces van begin tot eind te systematiseren bespaar je meer dan de helft van de tijd die je er nu in stopt. Je ziet bovendien sneller resultaat. Dat maakt het de geïnvesteerde tijd meer dan waard, toch?

… ik ben geen goede schrijver.’ Dat hoeft ook niet. Het enige dat jij nodig hebt om succesvol te bloggen is de drijfveer je doelgroep echt verder te willen helpen. Ik geef je een aantal schrijftechnieken, waarmee zelfs de slechtste schrijver professioneel voor de dag komt.

 

"Esther is autoriteit op het gebied van contentmarketing. Door haar adviezen en omdenkstrategieën zet ze je aan het denken. Je vindt zelf de antwoorden en bent supergemotiveerd om alles eruit te halen wat er in zit. En dat is precies wat mij gebeurt. Ik trek high-endklanten nu." 

Cinda Raaphorst, vrouwenbusinesscoach

 

Wij gaan voor resultaat! 

Met de training Bloggen voor Gevorderden kan jij direct aan de slag voor echt resultaat, want een relevante, interessante én goed ingezette blog geeft je bedrijf een uitstekend uithangbord:

 • de website stijgt in de ranking van Google, waardoor je bedrijf beter gevonden wordt. Daarmee vergroot je de kans om de bedrijfsdoelen te bereiken
 • je laat zien welke kennis en kunde je in huis hebt, terwijl potentiële klanten volop de gelegenheid krijgen je onderneming te leren kennen. Daardoor trekt de blog de beste klanten aan: zij kiezen uit eigen vrije wil voor jouw bedrijf. Deze klanten nemen meer af, werken samen en betalen beter
 • zoek je samenwerkingsverbanden of financiering? Deze blogtraining helpt je gemakkelijker om met de juiste mensen in gesprek te komen
 • je hebt een platform om je naamsbekendheid verder uit te bouwen als autoriteit in je vak
 • je bouwt aan het vertrouwen van je doelgroep. Mensen zijn namelijk altijd op zoek naar informatie en daar speel jij op in. Zij doen bovendien het liefst zaken met een bedrijf dat ze enigszins kennen
 • je hebt direct contact met de doelgroep, waardoor je deze beter leert kennen. Dit vergroot de kennis over de specifieke behoeften en jou de kans om snel te schakelen bij ontwikkelingen
 • de omzet verdubbelt minimaal. Dat geeft jou de ruimte om eindelijk die ene investering te doen, uit te breiden of…
 • partijen en mensen krijgen intern en extern meer binding met je bedrijf.
Content slimmer creeëren en inzetten?

Waarom zou je deze training over winstgevend bloggen volgen?

Deze masterclass Bloggen voor Gevorderden is ontwikkeld door mijzelf, Esther van Vondel, eigenaar van tekst- en marketingbureau Van Vondel txt.

Jij wilt natuurlijk weten waarom je niet verder hoeft te zoeken. Ik wil je echter niet willens en wetens overhalen deze blogtraining te volgen. Wel kan ik je vertellen dat je leunt op meer dan 20 jaren ervaring als copywriter (tekstschrijver van commerciële boodschappen) en het schrijven van artikelen.
Bij ruim 60% van de deelnemers aan deze masterclass verdubbelt de omzet in maximaal 2 jaren tijd door het inzetten van hun blog. Jouw succes ligt aan je inzet. Ik geef je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Inmiddels is er ook een boek van mij uitgegeven: Experttips voor Contentmarketing met Rendement.
Ik ben bovendien auteur bij Frankwatching, waar ik schrijf over contentmarketing.

Zoek rustig naar een andere blogtraining voor gevorderden, die past bij wat jij wilt bereiken met je blog. Kijk of andere aanbieders hun leer- en oefenstof en hun begeleiding ook insteken vanuit de 3 vakgebieden: copywriting, bloggen/content creatie en marketing. Succes hebben met bloggen gaat immers verder dan het schrijven ervan. Tekst staat namelijk stil en zwijgt. Je hebt een plan nodig om je blog daadwerkelijk onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen.

 

"Ik heb beide blogtrainingen (voor beginners en gevorderden) van Esther gevolgd. Ze weet precies wat werkt, is helder en praktisch en geeft ook na de training feedback. Ze heeft me echt verder geholpen." 

Gerard Kranendonk, Interphone Systems
Frankwatching

Wanneer en waar is deze blogtraining voor gevorderden?

Deze speciale training Bloggen voor Gevorderden is verdeeld over 3 dagdelen. 

Startdata*:

 • 25 juni 2019 van 09.00 - 13.00 uur
 • 3 september 2019 van 13.00 - 17.00 uur
 • 17 oktober 2019 van 09.00 - 13.00 uur
 • 10 december 2019 van 13.00 - 17.00 uur
 • 'Ah, ships! Ik en (minimaal) 3 anderen willen deelnemen, maar op bovenstaande data kunnen we niet.'
  Geen probleem! We plannen gewoon een datum waarop jullie wel kunnen.

* De andere 2 dagdelen bepalen we samen tijdens de training.

Elke groep is maximaal 6 mensen groot. Zo krijg jij de aandacht die je verdient.

De staffel van je investering

Voor de masterclass Bloggen voor Gevorderden is de investering: 

 • 995 euro wanneer jij je alleen opgeeft
 • 795 euro p.p. wanneer jij je samen met 1 andere opgeeft
 • 655 euro p.p. wanneer jij je samen met 2 anderen opgeeft
 • 575 euro p.p. wanneer jij je samen met 3 anderen opgeeft
 • 495 euro p.p. wanneer jij je samen met 4 anderen opgeeft
 • 425 euro p.p. wanneer jij je samen met 5 anderen opgeeft.

Deze investering is exclusief 21% btw, inclusief thee/koffie en een versnapering.

Bonus

 1. Je krijgt hét werkboek vol tips, tricks, checklists en templates
 2. En tussentijdse feedback op je opdrachten en antwoord op al je vragen.

Locatie blogtraining voor gevorderden

Ede. De precieze locatie volgt.

Aanmelden voor de masterclass

Deze masterclass is niet geschikt voor iedereen. Blog jij al een tijdje en ben jij daadwerkelijk bereid om boven het maaiveld uit te steken? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unieke training!

Dus besteed jij nog te veel tijd aan je blog, levert hij weinig resultaat op en wens jij betere klanten en een minimaal verdubbelde omzet? 

Waar wacht je dan nog op?

 

"Als je écht alle ins en outs over het schrijven van teksten op de meest efficiënte manier wilt leren om nog meer klanten te trekken is Esther van Vondel bij de uitstek de aangewezen persoon om jou dat te leren. Ik had altijd een hekel aan bloggen en schoof dat eindeloos voor mij uit, maar slechts na één workshop van Esther had ik de slag goed te pakken." 

Rob Meijer, directeur Music and Business

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching