Tekst-&-marketing-uitbesteden
‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Marketingabonnementen

Maximaal Rendement, Meer Overzicht en Zelf Meer Tijd

Offline en online marketing lijkt ingewikkeld, he. En tijdverslindend. Maar als je ambities hebt, een nieuw product lanceert, meer omzet wenst en zelf graag meer tijd overhoudt, is marketing essentieel.

Je doelgroep bereiken kan eenvoudig. En op de achtergrond, terwijl jij het effect merkt en tijd overhoudt voor andere, belangrijke zaken.
Hoe? Met een overzichtelijk marketingabonnement van minimaal een halfjaar.

Wanneer kies je voor een marketingtraject?

  • De verkoop van je product of dienst blijft achter

  • Je website, brochure, visitekaartje en andere uitingen sluiten te weinig aan bij de huidige wensen en behoefte van je klant. Of bij de missie en visie die jij uitdragen wilt

  • Je gaat voor zuivere promotie, bij voorbeeld bij de lancering van een nieuw product

  • Je trekt de verkeerde klanten aan

  • Je hebt een groeiwens.

Wij geloven dat je al resultaat zien kunt op de korte termijn, terwijl je langdurig effect merkt op de lange termijn met een marketingtraject. En omdat jij niet wilt dat de teller loopt bij elke vraag die je stelt, bieden wij een overzichtelijk marketingabonnement met een vast maandbedrag.

 

De voordelen van een marketingtraject

Wij hebben de ervaring, dat een marketingtraject uitgestreken over een langere termijn flinke voordelen heeft ten opzichte van een kort traject:

  • een marketingjaartraject zorgt dat jij niet overspoeld raakt met bijkomende taken

  • wij gaan voor maximaal resultaat, met verbeteringen die we direct doorvoeren voor snelle resultaten tot activiteiten die op lange termijn renderen.
    Gaandeweg het traject leren we je bedrijf, je aanbod, aanpak, missie, visie en bedrijfscultuur echt kennen. We doen bovendien tussentijdse metingen en stellen de strategie/positionering bij voor steeds betere resultaten

  • een marketingtraject voor een langere termijn garandeert continuïteit. Geen strippenkaart of uurtje-factuurtje, maar een overzichtelijk marketingabonnement met een vast maandtarief.

Marketingabonnement voor overzicht en continuïteit

Via een marketingabonnement helpen wij je met jouw probleem of wens via een strategie en positionering, de invulling en uitvoering ervan. Je investeert met een vast maandbedrag. Een marketingabonnement voorkomt, dat je het gevoel krijgt dat je betaalt voor elke minuut dat we voor je bezig zijn. Wij houden namelijk van korte communicatielijnen voor uitstekende resultaten. Het vaste maandbedrag schept bovendien duidelijkheid.

Je hebt al een marketingjaartraject vanaf € 389 per maand, exclusief 21% btw.

‘Door de jaren heen werk ik met plezier samen met Esther, ze helpt me naar de kern te komen van waarover het zou moeten gaan. Ze draagt een grote verantwoording in mijn bedrijf. De verkeerde marketing en een tekst die niet pakkend is leveren je geen klant op!’

Diana Bergsma/Spirituele Vakantie Reizen

Hoe ziet een marketingabonnement eruit?

We bouwen een strategie en propositie, die zorgt dat alle vormen van promotie terugleiden naar de website.
Daarom beginnen we met de website en voeren we daar verbeteringen op de korte termijn door, die zowel direct als op lange termijn doel treffen. Vandaaruit creëren we de verschillende activiteiten voor blijvend rendement.

Een voorbeeld van een dergelijk marketingtraject en antwoord op de meestgestelde vragen vind je hier.

Hoe starten we het marketingtraject?

Heel eenvoudig: we starten met een kennismakings- en adviesgesprek, gevolgd door een brainstormsessie, waarin wij alle informatie verzamelen die nodig is voor het bepalen van de eerste, snelle verbeterpunten. Ondertussen rollen we een strategie uit voor het hele traject. Daarbij bepalen we wie wat uitvoert en wanneer. De coördinatie, planning en monitoring/metingen van de voortgang en resultaten verzorgen wij.

Tob jij weleens over de voortgang van je bedrijf? Wil jij betere klanten met minder inspanning? Of wil jij meer tijd voor zaken die nu ondergesneeuwd raken? Vraag dan naar ons marketingabonnement op maat.

Content slimmer creeëren en inzetten?

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching