Tekst- en marketingbureau: Tekst Gericht is Klant Geraakt

Magazine Bon Bon Blog 

Bomvol nieuwe en verrassende inzichten & een eenvoudig te volgen systeem voor een blog die een groeiend aandeel heeft in je resultaten

Je wilt wel bloggen, maar hoe en waar begin je? Hoe schrijf je een interessant artikel? En hoe haal je een groeiend rendement met je blog? 

Dat zijn vaak de eerste vragen, die mij gesteld worden tijdens een blogtraining of begeleidingstraject. Maar waar zij misschien wel nóg harder tegenaan lopen is inspiratie en tijd. Zij zijn op zoek naar slimme manieren om op korte termijn met minder inspanning al resultaten te zien. En winst te maken met hun blog.
Jij ook?

Magazine Bon Bon BlogDit magazine vertelt je alle ins en outs van hetzelfde CONTENT-systeem als in zijn voorganger, mijn uitverkochte boek Experttips voor Contentmarketing met Rendement, maar dan toegankelijker en nóg meer ingestoken op de blog. En gericht op wat wat jij zoekt: slim, eenvoudig en tijdbesparend.

Het CONTENT-systeem bestaat uit:

 1. Constante stroom artikelen voorbereiden
 2. Onderwerpen kiezen
 3. Niveau van je blog bepalen
 4. Tekstschrijven
 5. Exploiteer op de juiste manier
 6. Netwerken
 7. Testen, meten, evalueren en je strategie aanpassen.

Volg je de stappen van dit systeem en maak je je de vaardigheden eigen, dan merk je snel dat je accelereert in zowel het schrijven en inzetten van je blog als de resultaten die je behaalt.

De inhoud van dit magazine is een aanjager voor iedereen, die de blog een serieus onderdeel wil laten zijn van het behalen van de doelen.

Wat geldt voor de blog, geldt ook voor …

je podcast en/of vlog. Dus ook wanneer je meer wilt weten over de strategie en de inhoud van je vlog of podcast is dit magazine een ‘want to have’.

Jouw magazine

Bestellen is eenvoudig: vul het formulier in en betaal direct. Je ontvangt jouw exemplaar van het magazine Bon Bon Blog snel. Binnen 3 werkdagen als je een papieren versie koopt en direct wanneer je een digitaal exemplaar bestelt.

Magazine Bon Bon Blog

magazine Bon Bon Blog in je brievenbus

 • Prijs: € 29,95
  Het bedrag is inclusief 9% btw en verzendkosten. Je ontvangt de officiële factuur per e-mail. Moet je bestelling worden verstuurd naar een adres buiten Nederland? Neem dan contact op voor het adres en de totale kosten. De verzendkosten zijn vaak hoger namelijk.
 • € 0,00

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching