Letters&Lettersz: masterclass bloggen en handleiding webredactie

Saskia van Velsen is beginnend tekstschrijver en wilde meer leren over het vak van tekstschrijven, met name voor de blog. Daarom volgde ze de masterclass Word DE Expert via je Blog.
Daarnaast schrijft ze teksten voor verschillende opdrachtgevers. Ter ondersteuning heeft ze het e-book Succesvol Tekstschrijven voor het Web aangeschaft.

Dit vond Saskia van Velsen van de masterclass Word DE Expert via je Blog en het e-book Succesvol Tekstschrijven voor je Website:

‘Ik hoopte met de masterclass een flinke dosis informatie te krijgen en de wel bekende schop onder mijn kont om echt de stap te zetten. Esther behandelde de blog per onderdeel. Ik vond het een goede volgorde, ondanks dat wij als deelnemers zelf onderwerpen aandroegen. Alle uitleg was heel duidelijk vond ik. Ze geeft je de tijd en je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en via opdrachtjes te brainstormen met anderen. Ook geeft ze voorbeelden van diverse teksten. De hoeveelheid informatie is goed gedoseerd geweest en ik kan zeker aan de slag. Het gaf me zelfs het gevoel dat ik er absoluut klanten mee kan krijgen, ondanks dat ik een beginner ben. De masterclass heeft me genoeg handvatten gegeven om mijn onderwerp verder uit te werken en mijn blog op poten te zetten. Inmiddels heb ik haar een paar van mijn teksten voorgelegd. Daarop heeft ze vrijblijvend wat advies gegeven. Ik geef haar masterclass een 8.

Daarna heb ik het e-book Succesvol Tekstschrijven voor het Web aangeschaft. Deze helpt me met het schrijven van de teksten voor opdrachtgevers. Ik heb veel aan de informatie in het e-book.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching