logo Klant en Bouw

Klant en Bouw: marketingjaarstrategie, diverse verkoopteksten en content

Om hun bedrijf goed op de kaart te zetten in deze voor de bouwbranche uitdagende tijd had Ed Slats van Klant en Bouw tekst nodig, te beginnen met 2 websites, een acquisitiebrief en bijbehorende flyer. Van Vondel txt heeft zowel voor de verkoopteksten als de informatieve teksten van alle communicatiemiddelen opgemaakt, waaronder www.klantenbouw.nl en www.gebruikuwwoning.nl. Als starter beginnen zij direct goed: ze zitten bijna vol met opdrachten tot halverwege 2015. Van Vondel txt verzorgt en beheert inmiddels alle teksten en (aankomende) marketingactiviteiten van Klant en Bouw, vanaf het creëren van plannen tot de uitvoering ervan, zoals social media, de blog, nieuwsbrieven van opdrachtgevers, flyers en advertorials.

Dit vindt Ed Slats van onze dienstverlening:

‘Van Vondel txt heeft Klant en Bouw op een aantal manieren geholpen. Om een bedrijf goed op de markt te zetten en te positioneren is het belangrijk dat je in je uitstraling goed overkomt. Een goede professionele huisstijl bijvoorbeeld. Maar wat vaak vergeten wordt is dat je uitstraling voor een heel belangrijk deel wordt bepaald door de manier waarop je je boodschap brengt. Uit ervaring weet ik dat tekstschrijven heel lastig is. Van Vondel txt heeft voor Klant en Bouw de teksten voor de  website van Klant en Bouw gemaakt. Hierdoor is de website op een professionele manier opgezet.

Om Klant en Bouw verder naamsbekendheid in de markt te geven heeft Van Vondel txt een acquisitie brief gemaakt en de teksten voor een toe te voegen flyer gemaakt. De brief en de flyer sluiten perfect aan bij de sfeer van de teksten op de website.
Door de positieve ervaring van bovenstaande is een vervolg opdracht aan Van Vondel txt gegund. Zij maakt de teksten voor een professionele website, waarbij vakspecifieke informatie vertaald is naar een “leken” tekst. Het project “Gebruik uw Woning” is een website waar omschreven staat hoe een net opgeleverde woning het beste onderhouden en gebruikt kan worden.

Wat was het resultaat?

Het resultaat van de inspanning is een professionele website. Hier heeft Klant en Bouw al een aantal keren positieve feedback gekregen. De website is een echt visite kaartje voor Klant en Bouw geworden.
De acquisitiebrief en flyer slaan aan. Uit de eerste 15 brieven zijn 5 kennismakingsgesprekken ontstaan. De flyer wordt positief ontvangen. De manier van schrijven is correct, professioneel en modern geschreven.
Voor “Gebruik uw Woning” is het Van Vondel txt uitstekend gelukt om professionele informatie op een correcte en goed lezende tekst te vertalen. Een echte business to consumer vertaling.

Van Vondel txt is goed. Goed in het correct gebruiken van de zeer ingewikkelde Nederlandse taal. Ze is gedreven en zal zich altijd verdiepen in de onderneming en de branche waarvoor zij schrijft.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching