referentie workshop SEO blog

Judith Schoorlemmer: workshop SEO blog

Judith Schoorlemmer helpt werkzoekenden en freelancers een baan of opdracht te krijgen. Ze vond het tijd om haar blog een boost te geven in vindbaarheid. Daarom volgde ze de workshop Hoe Maak je je Blog Uitstekend Vindbaar? In mijn trajecten, hoe kort of lang ook, deel ik altijd meer dan alleen de inhoud daarvan. Ik ga namelijk altijd voor echte resultaten.

Dit is haar ervaring met de workshop en de resultaten bij het implementeren van de stappen, zo’n 3 maanden later:

‘Ik heb de workshop ‘Hoe maak je je blogs uitstekend vindbaar’ gevolgd bij Esther. Ik wilde deze workshop volgen, omdat ik veel blogs heb geschreven, maar ik dacht altijd dat de kwaliteit beter kon. Daarnaast wilde ik de vindbaarheid van mijn blogs vergroten. De workshop bij Esther was intensief, gezellig en ze legde perfect uit hoe diverse tools me helpen bij het vindbaar maken van mijn teksten.

Naast SEO-tips gaf Esther ook genoeg inhoudelijke schrijftips, waardoor de kwaliteit van mijn blogs snel omhoog ging.

Nu probeer ik elke week enkele reeds geschreven blogs te optimaliseren en beter vindbaar te maken. Het is leuk werk en ik zie snel resultaten! Sinds ik de workshop heb gevolgd heb ik 175% meer bezoekers op mijn website en zelfs 604% meer paginaweergaven! Esther is een vakvrouw. Ze weet waar ze over praat, is pragmatisch en levert een hoge kwaliteit. Daar hou ik van en ik heb me dan ook al ingeschreven voor de volgende workshop bij Esther!’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching