Jeroen Jansen van Galen van JeeVeeGee

JeeVeeGee: positionering, marketing- & contentmarketingstrategie, invulling en uitvoering

Voor JeeVeeGee, managementadviesbureau in de bouw, heeft Van Vondel txt de gehele marketing verzorgd, van het creëren en uitvoeren van een marketingstrategie tot het opstellen van teksten voor (en up to date houden van) de website, alle rapporten, (acquisitie)brieven, flyers, de blog, nieuwsbrieven en dergelijke. Vormgeving en tekst. Logo en huisstijl. Inmiddels is JeeVeeGee samengegaan met een ander bedrijf.

Dit vindt Jeroen Jansen van Galen van JeeVeeGee van onze dienst:

“Esther van Vondel, eigenaar van Van Vondel txt, zorgt voor de juiste tekst en meer. Dat komt omdat ze net zo lang doorvraagt tot ze bij de essentie van de zaak komt. Die weet ze vervolgens uitstekend te vertalen naar informatieve, commerciële tekst en doeltreffend marketingadvies. In de bouwsector is het niet gemakkelijk manoeuvreren, zeker niet met innovatieve ideeën, maar zij kan via de inzet van marketing mensen aan het denken zetten. Ze brengt focus, denkt mee en vooruit. Je kunt dus rekenen op meer dan alleen goede tekst. Jos Oskam, directeur van o.a. Trijselaar Vermeer, waarvoor we in onderlinge samenwerking o.a. een brochure hebben verzorgd, vertaalde het zo: ‘Toen Jeroen (ikzelf) zich ermee ging bemoeien werd het proces helder. Toen Esther werd toegevoegd werd het concept een helder, commercieel verhaal. Het is geen wonder dat dit concept al bijna 10 keren was verkocht voor de brochure naar de drukker ging.”


Esther van Vondel

Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching