referentie workshop salestekst schrijven

Jacqueline Blaauw: workshop Salestekst Schrijven in 1 Uur

Jacqueline Blaauw biedt een betaalbaar alternatief voor de AOV voor ondernemers. Zij nam deel aan mijn allereerste workshop salestekst schrijven. De workshop duurde slechts 45 minuten, een snelkookpan voor de meer dan 30 deelnemers. Na de tijd konden ze mij hun tekst per e-mail toesturen voor mijn persoonlijke feedback en gericht advies.

Tegenwoordig schrijven mijn deelnemers hun salesteksten al in de basis tijdens de workshop, die 2 uren duurt.

Ondanks de snelkookpan van die eerste workshop salestekst schrijven was Jacqueline blij:

‘Ik vond het altijd lastig om een tekst zelf een goede opbouw te geven. Ik volgde een workshop bij Esther en was erg blij met haar praktische tips en feedback. Gewoon lekker praktisch en gelijk toepasbaar. Ik stuurde haar na afloop mijn tekst toe voor feedback, et voilá! Nu kan ik de tekst echt gaan gebruiken. Superblij mee!’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching