Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Je bedrijf laten groeien geeft je een wauw-gevoel, maar wat als de druk(te) nu al te groot is?

Pokon stimuleert de groei van je binnen- en buitenplanten en laat een mooie, lange bloei zien. Klinkt goed, he. Dat wil jij ook voor je bedrijf of praktijk. Maar ben je nu al zo druk, dan maakt groei je alleen maar ongelukkig. En weet jij niet hoe je bedrijf tot bloei komt, dan heb je voortdurend strijd met jezelf.

En dat is onnodig. De juiste pokon stimuleert de groei en bloei zoals jij wilt.

Welke pokon heb jij nodig?

Ik weet het: de meeste marketeers en copywriters hebben het over bedrijfsgroei in de vorm van extra helpende handen en geld. Van omzet en winst. Maar voor jou kan groei er ook anders uitzien. Jouw focus ligt misschien op het kweken van bewustwording. Of jouw missie draait niet om jou of je klant, maar iets of iemand anders. Je hebt bij voorbeeld een stichting voor een specifieke groep mensen. Of wilt meer aandacht voor een speciaal probleem.

Of het nu draait om omzet en winst, bewustwording of een andere reden, je hebt naamsbekendheid nodig. Je moet naam maken als diegene die of het bedrijf dat...

Voor naamsbekendheid heb je een fundament nodig, waar jij jaren op voortbouwen kunt. 

Heb jij moeite met een van de punten in de opsomming hieronder, dan wankelt je boodschap en krijg jij je teksten en het beeldmateriaal daaromheen nooit glashelder. Je bereikt de verkeerde mensen via de verkeerde kanalen of op een manier die niet past bij hen.

Deze factoren vormen de basis voor al je uitingen, of het nu om promotie gaat of kennismaken en delen:

  1. je doelen, gestoeld op intrinsieke motivatie in plaats van mooie cijfers
  2. je doelgroep met klantprofiel
  3. je aanbod
  4. je kernwaarden, missie en visie en het waarom daarachter
  5. jouw onderscheidend vermogen
  6. je Persoonlijkheid, onderdeel van je personal of corporate branding
  7. jouw verhalen, ook onderdeel van je branding.

Is een van deze onderdelen onscherp, dan boet je in op die naamsbekendheid, vindbaarheid en daarmee het bereiken van je doelen. En blijf jij druk met zaken die je afhouden van taken die ook belangrijk zijn. En werk je regelmatig door als iedereen vrij is.

Zakt de moed jou weleens in de schoenen, omdat je het gevoel krijgt in een keurslijf te zitten, terwijl jij juist vrijheid zocht?
Laat ik nu iets voor je hebben, dat jouw bedrijf een stimulans geeft in de juiste richting. Gratis.

Gratis pokonsessie voor een bloeiend bedrijf

Herken jij dit en wil jij weten wat je eerstvolgende stap naar groei en vrijheid is?
Vraag dan een gratis pokonsessie aan. Je mag proeven aan wat deelnemers de eerste VIP-dag van het programma Copy 10 x Beter krijgen.

Schrijf je in en je ontvangt een kort invulformulier, waarmee ik mij voorbereid op ons gesprek. Dat gesprek is telefonisch en duurt maximaal 1 uur van je tijd. Dat uur geeft jou weer richting. En focus om te doen wat je moet doen en zo het resultaat te behalen dat jij wenst.

Weet jij bij voorbeeld niet wat je onderscheidend vermogen is? In mijn gesprekken met klanten krijg ik dat áltijd naar boven.
En blijf jij stoeien met verschillende doelgroepen of verkoopt je product slecht? Dan geef ik je een eenvoudige manier om dat op een efficiënte én resultaatgerichte manier te doen. 

Wil jij vaste grond onder de voeten? En een bloeiend, groeiend bedrijf om je heen?
Waar wacht je dan nog op? Je hebt alles te winnen!

 

 

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching