Tekst-&-marketing-uitbesteden

Wil jij de volgende stap zetten in je business, maar vind je marketing knap ingewikkeld? Of wil je weten waar verbeterpunten liggen?

Doe dan de gratis marketingscan:

  • jij doet de scan in 10 minuten
  • wij bekijken je marketingactiviteiten

en

  • geven je telefonisch persoonlijk advies over hoe er (weer meer) groei komt in jouw onderneming.

Deze gratis marketingscan is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die moeite heeft met zijn of haar marketing, er meer uithalen wil en graag meer tijd overhoudt.

gratis marketingscan voor kleine bedrijven

 

Geef je direct op voor de gratis marketingscan voor kleine bedrijven en je ontvangt op maat advies: 

Marketing helpt je meer succes te hebben en je doelen te bereiken:

  • je ontwikkelt meer naamsbekendheid en een gezond imago
  • je genereert meer omzet in minder werktijd
  • je kunt grotere doelen nastreven.

Je marketing hoort je te helpen met je business, maar daar ligt ook de uitdaging: hoe doe je dat in de praktijk? 

Goed nieuws: marketing voor kleine bedrijven is relatief eenvoudig en betaalbaar. Je hebt alleen een doeltreffende basis nodig. En daarvoor moet jij weten hoe.

Je kent deze uitdrukking vast: ‘Blijf je doen wat je deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.’ Binnen de marketingwereld geldt een andere regel, helaas: ‘Doe jij wat je al deed, dan ga je ten onder.’ Concurrenten halen je in, marketingtrends en -regels veranderen en jij loopt daardoor steeds verder achter. Je verliest.

Jij kunt je marketing zelf doen, zoals veel ondernemers. Het is misschien geen hobby van je echter en je weet er eigenlijk onvoldoende vanaf. Je bent bovendien te druk.
Of je laat de marketing over aan mensen in je organisatie. Vaak is deze taak bijzaak en hebben ook zij niet genoeg kennis en ervaring om het goed te doen. Of tijd om goed te onderzoeken wat de beste weg is voor het bedrijf.

Het gevolg is dat je marketinguitingen iets anders uitstralen dan je wilt, afbreuk doen aan je professionaliteit en je imago en niets opleveren.

Of je het nu zelf blijft doen, intern organiseert of uitbesteedt, jij hebt een stip aan de horizon nodig. Een goed advies, waarop je bouwen kunt. Een marketingscan geeft je een goede basis met richtlijnen over je aanpak naar een succesvolle marketing en daardoor meer inkomsten.

“Niet alleen hebben we online een sterke positie opgebouwd, ook offline kennen mensen ons nu beter en begrijpen ze wat ons vakgebied inhoudt.”
 Karin Bussemaker/Mens+

Om je te helpen met je marketingresultaten en daarmee de gezondheid of zelfs groei van je bedrijf:

  • heb ik een gratis marketingscan ontwikkeld. Deze begint bij een korte vragenlijst met een paar open vragen en een aantal multiplechoicevragen. De antwoorden helpen mij om je gericht advies te geven

Dat is echter niet de enige informatie waar ik op af ga…

  • ik kijk aan de hand van de antwoorden naar de activiteiten die ik gemakkelijk vind, dus online. Ik controleer hoe gemakkelijk ik je vind, wat ik vind en of dat klopt met wie jullie als bedrijf zijn en willen uitstralen
  • vervolgens leg ik je mijn bevindingen en adviezen voor meer bedrijfsresultaat voor. Dat doe ik mondeling tijdens een telefoongesprek op een van tevoren afgesproken tijdstip.

Maar waarom zou je naar mij luisteren?

Zo’n 20 jaren geleden maakte ik kennis met de wereld van de marketing, eerst als tekstschrijver en copywriter, maar een zakelijk schrijver zonder kennis van marketing is in mijn ogen gehandicapt. Ik ben in de wereld van marketing gedoken om meer resultaat te halen uit mijn teksten. Die kennis paste ik toe als werknemer, later als ondernemer. Ik ben gespecialiseerd in marketing en contentmarketing voor kleine bedrijven. Ik start bij het creëren van een betaalbare, eenvoudige, maar effectieve marketingstrategie. Ze kiezen zelf of ze de uitvoering ervan doen in eigen beheer of uitbesteden.

Mijn klantenkring bestaat onder andere uit Maikel Latour, Quotes & Questions, Mens+, The DJ’s Benelux, Zeghy cosmetics, Heinen Brandstoffen B.V., Moms & More en Bureau de Sleutel.

Ik werk onder andere samen met Maikel Latour en Advertising Heroes.

“De scan heeft ons enorm geholpen om met name de website te vernieuwen. Het gevolg is meer klanten! Wij zijn er dolblij mee, heel hartelijk dank Esther!”
J.P./The DJ's Benelux

Ik ontvang regelmatig berichten van ondernemers, die tevergeefs tijd steken in hun marketing. Ze hebben een prima product of dienst en de dienstverlening erachter is ook in orde, maar ze krijgen hun aanbod maar niet aan de man, doen ad hoc van alles om toch groei te genereren, vaak ook zonder resultaat. Frustratie alom en de angst dat ze stil blijven staan groeit.

Ikzelf begon mijn bedrijf midden in de economische crisis (2012) zonder het vangnet van een baan of financiële buffer. Ik stond dus voor de keuze: snel groeien of privé failliet gaan. Banen waren er niet. Het was een snelle leerweg, maar binnen 1,5 jaar kon ik mijn broek ophouden. De inkomstenstroom ging 6 x over de kop. Het jaar erop verdubbelde hij nog eens en sindsdien blijft hij groeien. Ik ben geen superwoman, ken geen trucje en kan niet toveren. Dus als het mij lukt…

Gepokt en gemazeld door ervaring weet ik precies hoe jij de eerste stappen zet naar betere bedrijfsresultaten en het bereiken van je doelen. Wil jij uit die vicieuze cirkel van achter je omzetcijfers aanlopen, maar te druk zijn om er wat aan te doen? Gun jezelf dan de eerste, eenvoudige stap naar de oplossing met deze gratis marketingscan:

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching