Tekst-&-marketing-uitbesteden

‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem  |  Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Je marketing- en contentmarketingactiviteiten gemakkelijk plannen

Staan jouw promotieacties, je blog, social media, je aankomende event, alle overleggen en andere activiteiten om je business op losse post-its, een lange to-do-lijst of eigenlijk helemaal nergens geregistreerd? Dan mis je overzicht.

'Oh jee, ik moet deze week ook nog... Ik moet weer schuiven in mijn agenda.'
'We hebben geen plan achter onze promotie.'
'Onze blog staat op een laag pitje, want we moeten elke week verzinnen waarover we het moeten hebben. Vaak wordt het kunst- en vliegwerk. Dat moet eigenlijk anders...'

Herkenbaar? Download dan deze gemakkelijk te gebruiken marketing- en contentmarktingkalender. Je krijgt er een uitleg bij.

Voortaan heb jij overzicht en een prachtige planning van jouw activiteiten. Je zet hem gemakkelijk naar jouw hand. De kalender geeft je de rust die je nodig hebt om je werk te doen. Voortaan vergeet je nog zelden iets. Je ziet bovendien in een oogopslag waar je een stap vergeet of de planning te strak of niet straks genoeg is. 

En dat merk jij in resultaten als een groeiende naamsbekendheid en vindbaarheid en het aantrekken van de klanten die jij wenst!

Download hieronder jouw marketing- en contentmarketingkalender

'Ik ben op zoek naar een schema, waarin ik in een oogopslag zie wat me te doen staat. Die marketing- en contentmarketingkalender is van mij!'

 

 

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching