referentie Balcony People Platform over webscan Van Vondel txt

Fleur Rhemrev-Hartgers: gratis webscan

Fleur is eigenaar van de netwerkorganisatie Balcony People Platform. Haar missie en aanpak zijn best bijzonder, maar dat zag ik nauwelijks terug toen ik de webscan uitvoerde voor haar website. Ook was ze zelf weinig zichtbaar.
‘Maar ik wil niet op de voorgrond staan,’ vertelde ze. Ik gaf haar advies over hoe ze zichzelf laat zien zonder op de voorgrond te staan, hoe ze haar onderscheidend vermogen toont en van haar website een welkom visitekaartje maakt, die ondernemers aantrekt om zich ook aan te sluiten bij haar netwerkorganisatie.

Dit vertelt Fleur over haar webscan:

‘Ik heb Esther leren kennen tijdens een online training. Zodoende raakte ik al snel onder de indruk en geïnspireerd door haar posts en blogs op LinkedIn over copywriting, content creatie en marketing. Vanuit deze 3 disciplines biedt Esther een gratis review van je website, de webscan. Hier heb ik op basis van een oproep op LinkedIn gebruik van gemaakt.

Zowel schriftelijk als telefonisch neemt Esther je mee in een uitgebreide analyse met concrete verbeter- en aandachtspunten. Hierbij kijkt zij uitvoerig naar de leesbaarheid, aantrekkelijkheid en het doel van de inhoudelijke teksten op je website. Ook deelt zij haar bevindingen op het gebied van marketinggerichte indeling/lay-out van de website en welke (soort) content hierbij past en helpt. Naast bevindingen deelt Esther ook concrete tips en biedt zij sturing om een effectieve website en dito teksten te realiseren.

Ik was mij ervan bewust dat mijn website niet voldeed en heb nu concrete aanwijzingen om de verbeterslag te maken. De webscan is daarmee alleen al een aanrader. De expertise van Esther op deze 3 vakgebieden, welke zij feilloos weet te combineren, geeft haar verder een uniek onderscheidend vermogen om (te helpen) jouw bedrijf online krachtig, overtuigend en doeltreffend neer te zetten.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching