Eye 4 BI | SLIMR IT: webredactie

Eye 4 BI was een van mijn eerste klanten. De tekst op de website was erg technisch en daardoor moeilijk te begrijpen voor (potentiële) klanten. Ik schreef de tekst van de nieuwe website en gaf daarbij advies om meer bezoekers naar de website te krijgen en hen aan te zetten tot actie.

In 2018 wilde Erik van Veen teksten van de nieuwe website met de nieuwe naam SLIMR IT. De teksten van de oude website voldeden gedeeltelijk nog. Ik heb ze verder fijn geslepen, up to date gebracht en voorzien van nieuwe voorbeelden (storytelling).

Dit vindt Erik van Veen van EYE 4 BI/SLIMR IT van mijn dienst:

2018
“Per januari 2018 heb ik mijn nieuwe handelsnaam SLIMR ingezet. Hiervoor heb ik Esther gevraagd mijn teksten te herzien, nieuwe teksten te schrijven en vooral ook goed onderzoek te doen voor de SEO. Mijn site heeft nu pakkende teksten, “call for action” en komt nu goed in de google zoekresultaten terug als op aan mijn werk gerelateerde termen wordt gezocht.”

2013
“Dankzij Esther is mijn website nu klantgerichter. Met pakkende teksten wordt de bezoeker nu herkenbare situaties met voorbeelden van oplossingen gepresenteerd daar op mijn oude website vanuit mijn dienst werd gesproken. 

Esther is gedreven en levert haar werk erg snel. Ze doet er alles aan de materie van haar klant te begrijpen en hier passende teksten voor te leveren.”

E-mail van Erik van Veen, ontvangen van iemand die direct klant van hem werd:

feb 2019
Van: Erik van Veen
Aan: Esther van Vondel

Hoi Esther,

Kreeg onlangs een mooi compliment op m’n teksten op de website. Wilde deze even met je delen 😉 :

Jouw profiel trok direct mijn aandacht. Maar ik ben vooral gecharmeerd van je website. Je weet mij op een korte maar heldere manier de essentie uit te leggen over een veel voorkomend probleem. EN dat jij de juiste gesprekspersoon bent om uiteenlopende partijen (verder) te helpen. Dat kom ik niet vaak tegen.

Met vriendelijke groet,

Erik van Veen
Eye 4 BI


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching