foto Jolanda Heredia referentie Van Vondel txt

Energyfound: webredactie, tekst flyer en pay-off

Energyfound is een praktijk-in-oprichting wanneer Jolanda Heredia bij me aanklopt. Jolanda is al druk bezig met het bouwen en uitvoeren van haar marketingplan. Ik hielp haar met het schrijven van de teksten voor de website en de flyer en creëerde de pay-off.

Een paar jaren later geeft ze mij opnieuw opdracht. Haar website is hier en daar wat verouderd, evenals haar pay-off en flyer. Het is een genoegen weer samen te werken. Destijds gaf ze dat al aan.

Dit vindt Jolanda Heredia van onze dienst:

“Als starter was ik op zoek naar goede, wervende teksten voor mijn website www.energyfound.nl. Ik moet tenslotte gevonden worden door mijn doelgroep: zelfstandigen met burn-out of chronische pijn. Haar teksten heeft Esther echt op mijn lijf geschreven, het past als een lekker jas. Mocht ik nieuwe teksten nodig hebben of willen leren bloggen zal ik zeker weer van haar expertise gebruik maken.”


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching