contentmarketing podcast interview

Contentmarketingadviezen uit mijn boek Contentmarketing met Rendement – podcast

In oktober 2017 nam mijn uitgever Daisy Goddijn van Expertboek een interview met mij af over contentmarketing en het boek daarover dat ik speciaal voor jou geschreven heb.

Hierin geef ik vast een kijkje in de inhoud van het boek. Wil jij weten hoe het boek is opgebouwd en heb je graag een voorproefje met een paar adviezen, die daarin aan de orde komen? Luister dan naar de podcast die ik van het interview heb gemaakt.

 

 

Het event is inmiddels achter de rug, maar wil jij investeren in contentmarketing? Dit boek leert je een systeem, waarmee je gemakkelijker en in minder tijd meer resultaat haalt.

boek Contentmarketing met Rendement“Dit boek is knap, toegankelijk geschreven en staat (zelfs voor een ouwe online rot in het vak zoals mijzelf) nog vol met tips en tricks. Uit Contentmarketing met Rendement kan zowel de beginnende als de ervaren online marketeer een schat aan kennis halen. Het mooie van de indeling is dat je het boek van begin tot eind kan lezen, of meteen door kunt bladeren naar het probleem waar je tegenaan loopt. Esther van Vondel is een ervaren marketeer en eersteklas blogger die zonder aarzeling haar kennis en kunde beschikbaar maakt voor iedereen die nu eindelijk eens precies wil weten hoe het met contentmarketing zit. Daarom geef ik het zelf aan elke opdrachtgever die worstelt met deze materie.”
Arjan Yspeert, marketingstrateeg

“Wil jij aan de slag met bloggen en contentmarketing? Dit boek is het startpunt! Het helpt je aan een gedegen basis voor je strategie, maar maakt het ook heel praktisch. Veel ondernemers willen wel iets met contentmarketing, maar doen het niet omdat ze niet weten ‘hoe’ ze dit moeten doen, maar dat is geen excuus meer na het lezen van dit boek. Je weet precies hoe jij met behulp van de juiste contentmarketing voor jouw bedrijf werkt aan je zichtbaarheid en expertpositie. Klaar? Bloggen maar!”
Annemieke Tissink, Puurst Ondernemersacademie

Het boek Contentmarketing met Rendement is te koop op managementboek.nl.

 

 

Blog & contentmarketing


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching