Contentmarketing, hoe werkt het precies en hoe haal je het optimale eruit?

Contentmarketing, hoe werkt het nu precies en haal je er optimaal voordeel uit? [video]

‘Succesvol zijn met contentmarketing begint met de vraag, hoe werkt het eigenlijk? Hoe zet ik mijn kennis en kunde in om niet zozeer meer, maar de beste klanten aan te trekken?’

Tijdens het kennisevent Experttips, waar mijn boek Contentmarketing met Rendement werd gelanceerd, gaf ik een presentatie waarin ik deze vragen beantwoord.

Excuses voor het feit, dat ik meer bezig was met het overbrengen van mijn kennis en met mijn publiek dan met de camera… En als wij elkaar nog nooit ontmoet hebben en je wilt weten hoe ik ben in het echt, dan heb je hier een mooi voorbeeld. Dit was mijn 2e presentatie ‘ever’ en ik hoewel ik bijna letterlijk door mij knieën zakte in het begin, vond ik het fantastisch! Dit is wat ik het liefste doe: kennis overdragen en mensen inspireren. 

Ga er even voor zitten. De video duurt bijna 30 minuten.
Ik wens je kijk- en luisterplezier. En inspiratie!

De opname stopt bij de vragen die hierna kwamen. Wat je dus mist is dat ik nog even terugkwam bij de Roy Martina (wat ik niet doorhad), die ik aan het begin van mijn verhaal gevraagd had me een teken te geven als hij vond dat ik onzinnige dingen vertelde. Hij had het teken niet gegeven en ik ging nog even bij hem na of mijn verhaal wat hem betreft klopte. Zijn antwoord was ‘ja.’ Wij kenden elkaar niet en hadden ook geen afspraak gemaakt, beaamde hij bovendien.

De papieren versie van het boek Experttips voor Contentmarketing met Rendement vind je op Managementboek. De digitale versie bestel je op deze website.

 


Artikelen die jou een stap in de goede richting helpen:

Het gevaar van alleen online ondernemen en wat de best practice is 
Hoe krijgen wij weer grip op onze omzet? 
Unieke content, maar dan (nog) slimmer 
8 Gewoonten van een succesvolle, professionele blogger 
10 Copywritingfouten die je business de das omdoen

 

Blog & contentmarketing


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching