Schrijftrainer schrijfcoach Copywriter blogger marketeer referentie

Cinda Raaphorst: jaartraject Copy 10 x Beter

Cinda Raaphorst is vrouwenbusinesscoach. En een goede! Haar copy en contentmarketing kon echter beter, vond ze. Ze pakte beide bij de kop en verbeterde die met mijn boek Experttips voor Contentmarketing met Rendement en de blogs, nieuwsbrieven en tips die ik deel via social media. Cinda eindigde haar aanbeveling met: ‘Volgende keer dus gewoon Van Vondel txt.’ En dat doet ze: ze is inmiddels begonnen aan het VIP-programma Copy 10 x Beter.

Dit vindt Cinda van mijn expertise:

“De namen Aart-Jan van Erkel en Peter Post ken je wel. Maar Esther van Vondel van Van Vondel txt nog niet? Shame on you!
Esther hoort zeker in dit rijtje thuis. Niet in de laatste plaats omdat ze echt heel veel kennis van zaken heeft! Contentmarketing, copywriting, bloggen, SEO, Google…
Haar blogs zijn inspirerend en boordevol verdieping in de zaken die normaal ‘marketingstrategisch’ in het luchtledige blijven hangen.
Haar boek ‘Experttips voor contentmarketing met rendement’ helpen je stap voor stap op weg van een contentmarketingstrategie naar uitvoerbaar plan.

Volgende keer dus gewoon Van Vondel txt.”

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching