Brenda Baart styliste: webredactie, blog & nieuwsbrief, flyer en marketingadvies

Brenda Baart heeft een familiebedrijf met twee websites, die elkaar goed aanvullen, maar vrij complex zijn qua werkzaamheden. Brenda werkt namelijk zowel voor de consument als het bedrijfsleven in verschillende takken van sport binnen interieurinrichting. Ze vond het moeilijk deze verschillende gebieden goed te communiceren.
Ik hielp haar met het structureren en inrichten van haar website, www.brendabaart.be, waarbij de webteksten opnieuw zijn opgesteld. Vervolgens pakten we gezamenlijk de tweewekelijkse blog en nieuwsbrief voor beide websites aan via een blogabonnement.
Een jaar later komt er een 3e website bij. Hier zijn de artikelen opnieuw ingezet als inspiratiebron voor mensen die hun huis, kantoor en tuinameublement willen veranderen met verf. Ik geef advies over de content en verzorg de tekst van de flyer, die met elk verfadvies en bij elke bestelling wordt meegezonden. In het bedrijf werken haar man en dochter inmiddels fulltime mee om de groei bij te houden.

Dit vindt Brenda Baart van mijn dienst:

‘Esther van Vondel is heel klantgericht en flexibel. Zij denkt mee hoe en in welke volgorde ik best te werk kon gaan. In verschillende stappen werden de teksten van de website verbeterd. Omdat mijn zaak complex is en bestaat uit verschillende onderdelen is het moeilijk om er één samenhangend verhaal van te maken maar dit doet zij zonder problemen. Zij leert voor zij begint eerst de zaak kennen, geen gemakkelijke klus. Door haar frisse kijk op de zaak en de gesprekken die wij hadden, kreeg ik ook de mogelijkheid om stap voor stap verbeteringen aan te brengen. Nadat de website www.brendabaart.be klaar was zijn we gestart met een blog en een aangepaste nieuwsbrief. Deze genereren serieus meer klanten! En er volgen meer opdrachten de komende tijd. Esther is een heel vriendelijke, gemoedelijke en aangename vrouw, ik heb er een vriendin bij…’

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching