bloggen 2020 - de zin en onzin van bloggen anno nu

De zin en onzin van bloggen anno 2020

Het maken voor content voor je social media is cruciaal en je ziet er allerlei trends in. Podcasts, video’s, pakkende afbeeldingen en korte teksten. Maar waar blijft de blog in 2020?
Daarover hebben Erno Hannink en ik het in de podcast bij Advertising Heroes: de zin en onzin van bloggen in 2020.

Is bloggen dood? Wat werkt nog en wat niet meer?
Tijdens deze podcast deed ook ik nieuwe inzichten op door de interactie met Erno, die ik graag met je deel.

De podcastaflevering duurt een uur, maar hij is absoluut de moeite waard.

 

 

Ik kende Erno Hannink al via LinkedIn, maar vanaf een afstandje. In mijn ogen is hij een grote jongen binnen de wereld van business coaching en marketing. Het was gaaf hem te ontmoeten en eens diepgaand te sparren over een onderwerp, dat mij nauw aan het hart ligt. En mijn beeld bleek te kloppen: Erno geeft extra toegevoegde waarde aan mijn eigen zienswijze op bloggen en met name op bloggen anno 2020.

Onze conclusie over de zin en onzin van het bloggen anno 2020

Bloggen is nog altijd springlevend anno 2020. Blog jij echter nog altijd op dezelfde manier als 2, 3 jaren geleden? Of wil jij weten wat anno nu resultaat oplevert? Kijk en/of luister dan vooral naar deze podcast.

Jacarrino en Erno, bedankt voor de gelegenheid om het hierover te hebben! En voor de kruisbestuiving!

Je hoort ook van ons, hoeveel tijd je kwijt bent aan je hele marketing. Merk jij, dat dat je benauwt, omdat jij niet zoveel tijd hebt? Of weet jij nu al, dat je nog langer bezig bent, omdat je het niet in de vingers hebt?

Je kunt je blog natuurlijk uitbesteden via een voordelig abonnement. Dan zorg ik dat jouw input en tone of voice terugkomen, alsof de artikelen door jouzelf geschreven zijn.

 

ik wil van jou een winstgevende blog

 

Wil jij leren hoe jij onder andere deze adviezen in de praktijk brengt voor een winstgevende blog? En de content en marketing daaromheen?
De Schrijfacademie gaat binnenkort op de schop. Wil jij nu nog profiteren van maximale input en begeleiding tegen de allerbeste resultaten tegen een laag tarief?
Meld je dan nu aan voor de blogtraining.

 

leer mij winstgevende artikelen schrijven

 

Blog & contentmarketing


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Comments (2)

  • Graag gedaan en ik ben het helemaal met je eens, Erno.
    Aan het eind van de podcast zei Jacarrino al: ‘Het moet misschien een vervolg krijgen, aangezien we nog lang niet uitgepraat zijn.’ Wie weet…

    Fijn weekend, Erno!
    Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching