Arjan Yspeert: recensie boek contentmarketing

Arjan Yspeert is een collega. Hij las mijn boek Contentmarketing met Rendement en ik hield mijn hart vast. Arjan is namelijk een collega en geen kleine jongen. Toen ik de eerste zin van zijn mail aan mij las, zonk mijn hart: ‘Wat een beul van een boek…!’ En toen las ik verder.

Dit vindt Arjan Yspeert van het boek Contentmarketing met Rendement, dat ik speciaal voor jou geschreven heb:

“Dit boek is knap, toegankelijk geschreven en staat (zelfs voor een ouwe online rot in het vak zoals mijzelf) nog vol met tips en tricks. Uit Contentmarketing met Rendement kan zowel de beginnende als de ervaren online marketeer een schat aan kennis halen. Het mooie van de indeling is dat je het boek van begin tot eind kan lezen, of meteen door kunt bladeren naar het probleem waar je tegenaan loopt. Esther van Vondel is een ervaren marketeer en eersteklas blogger die zonder aarzeling haar kennis en kunde beschikbaar maakt voor iedereen die nu eindelijk eens precies wil weten hoe het met contentmarketing zit. Daarom geef ik het zelf aan elke opdrachtgever die worstelt met deze materie.”

 


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching