Referentie Renata Vermeulen 1Door copywriter en blogger

1Door: webredactie en blog/advertorial

Renata Vermeulen van 1Door is echtscheidingsmediator en -coach. Haar missie: kinderen scheiden niet en hebben recht op een zorgeloos en fijn leven en een uitstekende band met beide ouders.
Renata vroeg mij de webteksten te schrijven en haar te helpen met haar advertorial c.q. blog. Haar opdracht aan mij: glashelder en een luchtiger insteek dan wat je meestal ziet.

Dit vindt Renata van mijn hulp:

‘Na een zoektocht langs wat andere tekstschrijvers ben ik uiteindelijk bij Esther beland. Mijn website moest herschreven worden en dat bleek voor ander tekstschrijvers best een lastige opgaaf. Ik ben mediator en scheidingscoach en de gedachten rond scheiding is meestal allemaal kommer en kwel. Maar scheiden is een keuze. En deze keuze wordt gemaakt omdat men een leuker leven wil. Dus eigenlijk is scheiden de eerste stap van de oplossing voor een probleem. En oplossingen zijn altijd leuk.

Wat ik maar wil zeggen is dat mijn website een positieve klank diende te krijgen en geen grafstemming. Esther voelde het feilloos aan. Na een kort gesprekje had ze gelijk door wat ik wilde en hoe zij daarbij kon helpen. Ook dat mijn focus de kinderen zijn. Voorkomen dat de kinderen de dupe worden.

Zij heeft mijn websiteteksten herschreven tot korte, krachtige en vooral positieve boodschappen. Precies de uitstraling die bij mij past.
Maar dat is nog niet alles. Zij helpt mij bij het schrijven van een tweewekelijkse advertorial in de krant. Zij redigeert dit waarbij ze natuurlijk op taal- en stijlfouten let, maar nog belangrijker: ze tikt mij op de vingers als ik zelf in de valkuil trap van kommer en kwel en het stuk niet heb geschreven met de focus op de kinderen. Nu loopt de samenwerking gesmeerd. Ik schrijf een stukje (voor de krant, voor mijn website, voor een folder, een blog, enzovoort) en zij redigeert het.

Ik kan haar zeker aanbevelen omdat zij niet in haar eigen bubbel zit maar zich kan verplaatsen in wat jouw klant (de klant die past bij de focus die jij wilt in je bedrijf) wil horen.’


Esther van Vondel

VERKOPEN BEGINT BIJ JE BOODSCHAP, OMGEZET IN WOORDEN. EN ACTIE OM DIE BOODSCHAP ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ DE JUISTE MENSEN Neem contact op via 06 54 94 39 62 of info@vanvondeltxt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Telefoonnummer

06 - 54 94 39 62

E-mailadres

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching